Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Accepteer online betalingen

Ga online | Maak kennis met Website Builder
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Word gevonden met SEO | Koppelen aan sociale media | Accepteer online betalingen

Een van de voordelen van een online bedrijf is dat je kunt werken met mensen die bijna overal wonen. Je hebt een manier nodig waarop ze je online kunnen betalen die ook veilig is.

Met het Website Builder Premium -pakket kun je betaald worden voor online afspraken, en met het E -commerce -pakket kun je betaald worden voor artikelen in je winkel. Je kunt echter nog steeds betaald worden, zelfs als je geen van deze twee abonnementen hebt. ( Vergelijk pakketten en prijzen .)

Doelen voor deze sectie:

• Voeg een PayPal -betaalknop toe (alle abonnementen).
  • Voeg een Square -cadeaukaart toe (alle abonnementen).
  • Voeg betalingen toe voor online afspraken en evenementen (Premium -pakket).
  • Voeg betaling toe voor online winkelproducten (e -commerceplan).

Geschatte tijd om te voltooien: 15-20 minuten

Voeg een PayPal -betaalknop toe

Met PayPal -knoppen kun je één product verkopen of klanten in staat stellen te doneren aan een doel dat jij kiest. Je kunt maximaal 15 PayPal -knoppen aan je website toevoegen .

Als je nog geen PayPal -account hebt, gebruik dan een apart tabblad of venster om een PayPal -account aan te maken. De PayPal -knop op je site werkt met een persoonlijk of zakelijk account. (Als je online afspraken hebt of een webwinkel hebt, heb je een zakelijk account nodig.)

Open je website -editor op je site door Site bewerken te selecteren.

Ga naar de plek waar je de PayPal -knop wilt hebben en voeg een sectie toe . Zoek naar PayPal -knop . Selecteer welke lay -out je wilt en selecteer Toevoegen .

Selecteer PayPal -instellingen en typ of plak je PayPal -e -mailadres.

Pas de knoptekst, titel, beschrijving, afbeelding, enz.

Vergeet niet om je site te publiceren zodat iedereen je wijzigingen kan zien.

Voeg een Square -cadeaubon toe

Een andere manier om online betaald te worden, is door mensen een cadeaubon van je te laten kopen met Square.

Ten eerste heb je een Square -account nodig . Maak of open je Square -account in een apart tabblad of venster en zoek en kopieer de URL van je cadeaubon.

Open je website -editor op je site en voeg een sectie toe .

Zoek naar Cadeaukaart en selecteer Toevoegen .

Selecteer Instellingen cadeaukaart en plak de URL van de Square cadeaubon.

Pas de knoptekst, titel, beschrijving enz. Aan en kies zelfs of je gekoppelde sociale media -accounts wilt weergeven.

Vergeet niet om je site te publiceren, zodat iedereen je wijzigingen kan zien.

Voeg betalingen toe voor online afspraken en evenementen

Als je een online evenement hebt, of als je een telefonisch of videogesprek hebt, is het belangrijk om online betalingen te ontvangen. Je hebt het Premium -abonnement nodig om online afspraakbetalingen in te stellen .

Ga vanuit je Dashboard naar Instellingen en selecteer vervolgens Afspraken > Betalingen . (Als je je in je Webbouwer bevindt, gebruik je de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek en selecteer je Afspraken .)

Volg de instructies om PayPal, Square of beide te koppelen.

Nu hoef je alleen nog maar enkele services (afspraken of evenementen) en een online afsprakensectie toe te voegen.

We hebben ook tips voor het maken van online afspraken , en je kunt videoconferenties gebruiken in plaats van persoonlijke afspraken.

Voeg betalingen toe voor online winkelproducten

Als je een webwinkel hebt, heb je het e -commerceplan nodig om betalingen via een webwinkel te accepteren.

Ga op je Dashboard naar Instellingen en selecteer Winkel > Betalingen . (Als je je in je Webbouwer bevindt, gebruik dan de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Winkel .)

Volg de instructies om PayPal, Square, Stripe of een combinatie van de drie te koppelen.

Bekijk Les 8 in onze instructievideo Een webwinkel toevoegen aan je website om de stappen te doorlopen.

Wat is de volgende stap?

En daar is het. Je zaadje van een website is nu ontkiemd!

Je hebt een lange weg afgelegd. Je hebt je visuele merkidentiteit ingesteld en je startpagina (en de rest van je pagina's) aangepast met tekst, afbeeldingen en video. Je SEO is zo ingesteld dat je online kunt worden gevonden en je hebt verbinding gemaakt met sociale media en online manieren om betaald te worden.

Ga vanaf hier door met het aanpassen van je inhoud. Deel wat je doet op sociale media en je blog. Kies een ritme (eenmaal per maand, eenmaal per week) en wees consistent. Misschien zelfs een e -maillijst maken.

Je kunt dit doen! Als je een helpende hand nodig hebt, staan we voor je klaar.

Heb vooral vertrouwen in jezelf. We hebben vertrouwen in je.

Ga online | Maak kennis met Website Builder
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Word gevonden met SEO | Koppelen aan sociale media | Accepteer online betalingen