Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Accepteer een uitnodiging om toegang te krijgen tot het GoDaddy -account van iemand anders

Als je een e -mail ontvangt van GoDaddy waarin staat dat iemand je heeft uitgenodigd voor toegang tot een account, betekent dit dat die persoon wil dat je helpt bij het beheren van hun GoDaddy -account en producten.

Met deze gedelegeerde toegang kunt u producten in het account van de andere persoon openen en gebruiken zonder dat u de accountwachtwoorden hoeft te kennen. Zie voor meer informatieWat is toegang voor gemachtigden?

  1. Klik in de e -mail die je hebt ontvangen op Toegang accepteren .
  2. Meld je aan bij je GoDaddy -account.

    Als je nog geen account bij ons hebt, klik je onderaan de pagina op Een account maken. Je moet een account hebben voordat je de uitnodiging kunt accepteren.

  3. Klik op Toegang bevestigen . Het account waarvoor je bent uitgenodigd, wordt toegevoegd aan je lijst met accounts waar ik toegang toe heb.

Verwante stap

Meer informatie

  • Uitstaande uitnodigingen verlopen automatisch als ze niet binnen 48-72 uur worden geaccepteerd.
  • Dit is wat je moet doen als iemand om toegang tot je account vraagt.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.