Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Accepteer de wijziging van een domeinnaamaccount

Zodra de wijziging van een domeinaccount begint, ontvang je een e -mail van GoDaddy met de volgende stappen om het proces voort te zetten.

  1. Open de e -mail die je hebt ontvangen met de onderwerpregel Je hebt wijzigingen in behandeling voor je domeinaccount . Kunt u de e -mail niet vinden? De oorspronkelijke domeineigenaar kan de e -mail opnieuw verzenden .
  2. Selecteer de knop Nu activeren .
  3. Meld je aan bij het GoDaddy -account waarnaar het domein wordt verplaatst. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  4. Selecteer Ja, accepteer deze overdracht om het beoordelingsproces te starten. Als je niet verder wilt gaan, selecteer je Nee, ik wil deze overdracht niet accepteren .
  5. Pas dezelfde contactgegevens toe op alle contacttypen (registrant, administratief, technisch en facturering) door het vakje naast Gebruiken voor alle contacttypen aan te vinken . Of laat het vakje uitgeschakeld om verschillende informatie voor alle contacttypen te hebben.
  6. Bekijk de contactgegevens voor de domeinnaam of werk deze indien nodig bij.
  7. Vink het vakje aan naast Ik verklaar dat ik de persoon ben die hierboven is genoemd, of dat ik gemachtigd ben om namens hen te handelen .
  8. Selecteer Volgende . Als de knop Volgende niet beschikbaar is, controleer dan en zorg ervoor dat alle contactgegevens juist en geldig zijn.
  9. Vink het vakje aan om te bevestigen dat je akkoord gaat met de wijziging van de voorwaarden van de registrant en selecteer Overdracht starten .

Je ontvangt een bevestigingsmelding dat het domein is overgedragen naar je account. Het domein is binnen enkele minuten actief in je account.

Opmerking: Als u wijzigingen aan de registrant Organisatie gemaakt, Naam of email adres in je nodig hebt om de wijzigingen goedkeuren voordat de overdracht is voltooid.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.