Een overdracht weg van GoDaddy goedkeuren

Het kan vijf tot zeven dagen duren voordat de overdracht van domeinen naar een andere registerhouder vanuit je GoDaddy-account is voltooid. Maar je kunt de domeinoverdracht mogelijk versnellen door deze handmatig goed te keuren. We keuren je overdracht automatisch binnen zeven dagen goed nadat de overdracht in gang is gezet, tenzij je de overdracht annuleert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-overdrachtenpagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Uitgaande overdrachten en selecteer vervolgens het tabblad Wordt uitgevoerd. Zoek naar een specifiek domein met het zoekveld boven je domeinlijst.
    selecteer de knop uitgaande overdrachten
  3. Selecteer het selectievakje naast de domeinoverdrachten die je goedkeurt. Of vink het selectievakje aan naast Domein en klik vervolgens op Alles selecteren.
  4. Selecteer Overdracht goedkeuren om de overdracht van je domein uit je GoDaddy-account goed te keuren.
    selecteer overdracht goedkeuren

Je ziet een bevestiging waarin staat dat je wijzigingen zijn geaccepteerd. Je uitgaande overdracht vanaf GoDaddy zou nu binnen 15 tot 30 minuten voltooid moeten zijn, afhankelijk van je nieuwe registerhouder.