E-mailmarketing van Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Abonneerlinks toevoegen aan een campagne

Abonnementslinks toevoegen aan je e -mailmarketingcampagnes

Zodra u uw aanmeldingsformulier heeft gemaakt kunt u deze toevoegen aan uw GoDaddy Email Marketing campagne met behulp van een abonnement link. Er zijn twee manieren om de abonnementslink toe te voegen aan je GoDaddy Email Marketing -campagne.

Twee manieren om je registratieformulier toe te voegen aan je e -mailcampagne

1. Macrokoppeling
  2. Overal waar je [[subscribe]] of [[subscribe_link]] , GoDaddy Email Marketing door een link naar je huidige standaardregistratieformulier . Dit werkt zowel voor aangepaste HTML -campagnes als voor de gewone samensteller.

3. Deel URL
  4. Elk registratieformulier heeft een unieke URL voor delen. Je kunt deze URL toevoegen aan elke tekstmodule in je campagne. De deel -URL linkt altijd rechtstreeks naar de online versie van je formulier.

Ga naar het gedeelte Registratieformulieren en klik op de knop Delen onder een van je formulieren om de URL voor het delen van dat formulier te pakken.

Verwante onderwerpen:

Wat zijn de beste manieren om mijn publiek op te bouwen?
Kan ik een registratieformulier toevoegen aan mijn campagne?
Wat zijn de geavanceerde opties voor het aanmeldingsformulier?
Hoe voeg ik een registratieformulier toe aan mijn website?