Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Aanvragen voor online opslag accepteren

Andere Online Storage -gebruikers kunnen mappen met je delen door jou toe te voegen als bijdrager en vervolgens machtigingen aan je toe te wijzen aan hun mappen. Als medewerker kun je bestanden rechtstreeks in de Online Storage -accounts van andere gebruikers bekijken, wijzigen of beheren, op basis van de machtigingen die ze aan jou hebben toegewezen.

U moet echter eerst het samenwerkingsverzoek accepteren.

Om samenwerkingsverzoeken te accepteren

  1. Open de e -mail met de titel 'Een gebruiker stuurt je een samenwerkingsverzoek', waarbij een gebruiker de Online Storage -gebruiker is die je het verzoek stuurt.
  2. Klik op de link om de uitnodiging te accepteren.
  3. Voer je Online Storage gebruikersnaam of e -mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden .

Je wordt toegewezen als medewerker.

Voordat je toegang hebt tot bestanden via samenwerkingsverbanden, moet de andere gebruiker je samenwerkingsmachtigingen toewijzen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.