Aanmelden bij WordPress

Als je WordPress wilt gebruiken, moet je je aanmelden bij het WordPress-dashboard. Je moet dezelfde aanmeldings-URL gebruiken, ongeacht hoe of waar je WordPress instelt:

http://[je WordPress-domeinnaam]/wp-admin

Voer de ingestelde gebruikersnaam en het ingestelde wachtwoord in en klik op Aanmelden. Hierdoor wordt je WordPress-dashboard geopend.

Volgende stap

Als je je aanmeldgegevens niet kunt herinneren, kun je je wachtwoord voor WordPress opnieuw instellen.