Aanmelden bij webmail

Stap 3 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Als je je hebt aangemeld bij Webmail om je e-mailadres voor herstel in te stellen, ga dan naar stap 5.

Webmail is een snelle manier om toegang te krijgen tot je e-mail vanuit iedere browser. Het is bovendien een gemakkelijke manier om te controleren of je e-mailadres en wachtwoord goed zijn.

1. Ga naar je Webmail-account. (We bevelen aan een bladwijzer te maken van deze inlogpagina.)
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Workspace in. (Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken hier niet.)
    Klik op Aanmelden
  3. Klik op Aanmelden om Webmail te openen en je e-mailinbox te zien.

Nu je toegang hebt tot Webmail kunnen we je e-mail instellen op je desktop, mobiele telefoon of allebei.