Aanmelden bij mijn Dashboard voor e-mail en Office

Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office om rechtstreeks naar de opties en instellingen voor je e-mailaccount te gaan.

De stappen verschillen op basis van je accounttype. Eigenaars van e-mailaccounts en e-mailgebruikers gebruiken verschillende info bij het aanmelden (e-mailgebruikers omvatten beheerders die de eigenaar van het e-mailaccount heeft ingesteld).

E-mailaccounteigenaars

1. Ga naar je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Voer de gebruikersnaam (of het klantnr.) en het wachtwoord voor GoDaddy in.
  3. Selecteer Aanmelden.

Als accounteigenaar van GoDaddy heb je als je bent aangemeld ook toegang tot het Dashboard voor e-mail en Office vanaf de pagina Mijn producten .

E-mailgebruikers

1. Ga naar je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365 in.
  3. Selecteer Aanmelden.