Aanmelden bij gedeelde hosting van cPanel

Als je je aanmeldt bij cPanel kun je je hostingaccount beheren, zoals bestanden uploaden en e-mailaccounts maken.

Aanmelden bij cPanel

1. Ga naar http://je domeinnaam/cpanel
  2. Geef het volgende op en klik op Aanmelden:
    Veld Wat in te voeren...
    Gebruikersnaam Je primaire FTP-gebruikersnaam (meer informatie)
    Wachtwoord Je primaire FTP-gebruikerswachtwoord (meer informatie)

Je kunt deze aanmeldingsmethode gebruiken om iemand anders toegang tot je hostingaccount te geven zonder ze toegang te geven tot je klantaccount.

Je kunt je ook bij cPanel aanmelden via de klantaccount van GoDaddy.

Toegang tot cPanel via gedeelde hosting

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het account dat u wilt gebruiken op Starten.

Dat is alles! Je hebt toegang tot cPanel.