Linux Hosting (cPanel) Help

Bekijk het dashboard voor mijn Linux-hostingaccount

Hier volgt hoe je je kunt aanmelden bij GoDaddy om naar het Dashboard voor je Linux-hostingaccount te gaan.

Opmerking: Probeer je naar WordPress te gaan? Bekijk Aanmelden bij WordPress. Je op zoek was naar cPanel Admin, kijk dan opGa naar cPanel in mijn Linux -hosting.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    selecteer beheer
  3. Nu ben je op het Dashboard voor je Linux-hostingaccount.
    dashboard voor mijn linux-hostingaccount

Verwante stappen

Meer informatie