Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Aankopen betalen met Boleto

Inwoners van Brazilië hebben de mogelijkheid om voor producten te betalen met Boleto , dat een factuur genereert die je naar elke geautoriseerde Boleto Bancario -locatie kunt brengen om je betaling te verwerken. De onderstaande informatie geeft je extra context en helpt je bij het doornemen van enkele veelgestelde vragen over het gebruik van de Boleto -betaalmethode.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:


Hoe lang duurt het voordat ik mijn product (en) ontvang?

We zullen proberen om je product (en) uit te voeren wanneer we een betalingsbevestiging ontvangen. Dit duurt normaal gesproken een werkdag vanaf de dag dat je de Boleto hebt betaald. Je kunt de status van de bestelling bekijken in je Bestelgeschiedenis . (Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden.)

Wanneer verloopt mijn Boleto?

Als je afrekent met een Boleto, heb je tien dagen de tijd om de Boleto af te laten lopen. Onze betalingspartner, dLocal, stuurt herinneringsmails naar je factuuradres. Negeer deze e -mails als je de betaling al hebt uitgevoerd.

Hoe kan ik zien welke producten op mijn Boleto staan?

Je kunt zien welk product / welke producten gekoppeld zijn aan de Boleto in je Bestelgeschiedenis .

  1. Ga naar je GoDaddy Mijn profiel profielpagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer Bestelgeschiedenis .
  3. Selecteer Bestelling in behandeling weergeven .
  4. Om de bestelling te vinden, vergelijk je de datum en het aankoopbedrag op je Boleto of herinneringsmail met de informatie die wordt weergegeven voor je lopende bestellingen.

    Opmerking: Als je geen overeenkomende bestelling kunt vinden die in behandeling is, controleer dan of je bent aangemeld met hetzelfde account dat je hebt gebruikt toen je de bestelling plaatste, en controleer de datum waarop de bestelling is geplaatst. In behandeling zijnde bestellingen worden na 30 dagen verwijderd uit de bestelgeschiedenis.

  5. Selecteer het bestelnummer om de bestelgegevens te bekijken, inclusief welke producten aan je Boleto zijn gekoppeld.

Wat moet ik doen als ik de betaling doe nadat de Boleto is verlopen?

Als je een betaling doet nadat de Boleto is verlopen, ontvangen we geen betalingsbevestiging. Alsjeblieft neem contact op met ons supportteam met een betalingsbewijs, zoals contant geld of een betalingsbewijs, zodat we samen met onze betalingspartner de betaling handmatig kunnen bevestigen.

Wat moet ik doen als ik mijn Boleto heb betaald, maar de bestelstatus nog steeds in behandeling is?

We ontvangen een betalingsbevestiging doorgaans één werkdag vanaf de dag dat je de betaling hebt uitgevoerd. Als de bestelling na deze tijd niet compleet is, graag neem contact op met ons supportteam met een betalingsbewijs, zoals contant geld of een betalingsbewijs, zodat we samen met onze betalingspartner de betaling handmatig kunnen bevestigen.

Hoe regenereer ik mijn Boleto?

Plaats een nieuwe bestelling in de winkelwagen om een nieuwe Boleto te genereren. Je kunt je vorige Boleto -bestelling annuleren in je Bestelgeschiedenis om je lopende bestellingen eenvoudiger te beheren.

Terug naar boven