Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Aangepaste ordervelden voor WooCommerce -beheerders

Met de extensie Aangepaste ordervelden voor beheerders kun je velden toevoegen aan bestaande bestellingen, zoals notities, datums of andere relevante details. Standaard worden de extra velden alleen weergegeven aan sitebeheerders, maar kunnen indien nodig worden opgenomen op de pagina Mijn bestelling van de klant.

Verplicht: WooCommerce Admin Custom Order Fields is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.

Installatie en configuratie

Installatie

 1. Meld je aan bij WordPress .
 2. Ga in het menu aan de linkerkant naar WooCommerce en klik op Extensies .
 3. Scrol in de lijst Inbegrepen extensies van GoDaddy naar Velden voor aangepaste volgorde beheer en klik op Installeren .

Ga na de installatie naar WooCommerce in het menu aan de linkerkant en selecteer Aangepaste volgorde velden om aangepaste velden toe te voegen.

Aangepaste volgorde velden toevoegen

 1. Klik op Veld toevoegen .
 2. Stel het label in dat je voor het veld wilt weergeven in de bestelgegevens.
 3. Stel een beschrijving in. Dit wordt aan gebruikers weergegeven wanneer ze hun muisaanwijzer op het vraagteken (?) Plaatsen.
 4. Selecteer een veldtype :
  • Tekst: korte tekststring voor het veld.
  • Tekstgebied: Lange reeks tekst voor het veld.
  • Radio: Een lijst met keuzerondjes om een van de meerdere opties te selecteren.
  • Selecteer: vervolgkeuzemenu om een van de meerdere opties te selecteren.
  • Selectievakje: Een lijst met selectievakjes om een of meer opties te selecteren.
  • Meervoudige selectie: Maakt een veld om een of meer opties te selecteren.
  • Datum: pop-upkalender om een datum te selecteren.
 5. Stel de Standaard en Waarden in, afhankelijk van het veldtype.
  Opmerking: Dit is vereist voor de velden Selecteren , Radio , Meervoudige selectie en Selectievakjes .
  • Scheid meerdere waarden met een verticale buis| (bijv. waarde1 | waarde2 | waarde3) .
  • Plaats een dubbele asterisk om een standaardwaarde in te stellen** voor en na de waarde.
 6. Stel Kenmerken in om te bepalen waar het veld wordt weergegeven en of het wordt gebruikt bij het sorteren en filteren.
  • Verplicht: Voegt een rode asterisk toe aan het veld om aan te geven dat het moet worden ingevuld. Dit is slechts een visuele aanwijzing en is niet vereist om een bestelling op te slaan of te voltooien.
  • Weergeven in scherm Orders weergeven: Voegt het veld toe aan het dashboard voor bestellingen, zodat je de informatie allemaal op één scherm kunt bekijken.
  • Sorteren op het scherm Bestellingen weergeven: Hiermee kunt u bestellingen alfabetisch of numeriek sorteren op basis van de veldwaarde.
   Opmerking: De veldtypen Multiselect en Checkbox kunnen niet worden gebruikt voor sorteren.
  • Filteren op het scherm Orders weergeven toestaan: Hiermee kun je specifieke orders filteren en bekijken op basis van de veldwaarde.
  • Weergeven in Mijn bestellingen/e -mail: wordt weergegeven aan de klant op de pagina Mijn bestellingen of in e -mails.
 7. Klik op Velden opslaan .

Hoewel er geen algemene instellingen zijn voor velden voor aangepaste volgorde, hebben de velden die je maakt opties die je kunt instellen.

Terug naar boven

Importeren en exporteren

Aangepaste bestelvelden kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd vanuit bestellingen, aangezien deze zijn opgeslagen als metagegevens van bestellingen. Hoewel veel importeurs en exporteurs bestellingsmeta (post -meta) kunnen toevoegen, zijn hier enkele plug -ins die speciale compatibiliteit hebben toegevoegd voor Admin Custom Order Fields, zonder dat de handelaar actie of aangepaste code nodig heeft.

Klant / bestelling / coupon exporteren (CSV)

Als je de extensie Klant / Bestelling / Coupon exporteren gebruikt, kun je de aangepaste bestelvelden toevoegen aan de aangepaste CSV- indelingen voor bestellingen en deze worden automatisch opgenomen in alle ingebouwde indelingen als nieuwe kolommen.

 • Aangepaste indeling: voeg een aangepast veld toe door de unieke veld -ID te gebruiken om te zoekenadmin_custom_order_field_{fieldID} en geef de kolommen een naam.
 • Standaard of ingebouwd formaat: velden voor aangepaste volgorde worden automatisch toegevoegd als kolommen in je CSV-orderexport met een nieuwe kolom voor elk aangepast bestelveld voor beheerders in de geëxporteerde CSV.

Klant / bestelling / coupon exporteren (XML)

Bij gebruik van de extensie Klant / Bestelling / Coupon exporteren voor XML -export, worden geëxporteerde ordergegevens automatisch toegevoegd in een speciale XML -tag voor de standaard- of legacy -indelingen, die optioneel kunnen worden opgenomen in alle aangepaste indelingen.

 • Aangepaste indeling: als u aangepaste veldgegevens wilt opnemen bij het maken van een aangepaste XML -indeling , moet u ervoor zorgen dat u deze toevoegtAdminCustomOrderFields als gegevensbron en stel vervolgens een naam in voor de tag/wrapper die wordt gebruikt.

 • Standaard- of oudere formaten: A<CustomFields> wrapper wordt toegevoegd aan de XML -uitvoer voor standaardformaten. Deze wikkel bevat een<CustomField> element voor elk veld dat deel uitmaakt van de bestelling en voert de veld -ID, de admin -naam en de waarde uit voor elk veld in het element.

Een voorbeeld van verwachte XML -uitvoer:

<CustomFields>
 <CustomField>
  <ID>field ID</ID>
  <Name>field admin name</Name>
  <Value>field input received for this order</Value>
 </CustomField>
</CustomFields>

CSV -importcompatibiliteit

Hoewel de extensie Aangepaste ordervelden voor beheer niet volledig compatibel is met de CSV -importsuite voor klant / coupon / bestelling , kunnen de meeste gegevens eenvoudig worden geïmporteerd.

De metasleutels voor elk aangepast orderveld gebruiken de indeling_wc_acof_{id} , waar{id} wordt vervangen door de gehele id van het veld, die duidelijk zichtbaar is naast het label van elk veld dat je maakt. Dus door je kolommen een titel te geven met de indelingmeta:_wc_acof_{id} kunnen alle veldwaarden (behalve de veldtypen Multiselect en Checkbox) eenvoudig worden geïmporteerd.

Opmerking: Een meervoudige selectie of selectievakje kan alleen op deze manier worden geïmporteerd als een bestelling slechts één geselecteerde waarde voor het veld bevat.
Terug naar boven

Meer informatie