Aangepast merk de Worker -plug -in voor mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt de Worker -plug -in voor al je websites in GoDaddy Pro wijzigen. Je kunt het hernoemen, de beschrijving van de plug -in, de naam van de auteur en de URL van de auteur wijzigen. Op die manier kun je GoDaddy Pro -functies en waarde aan je klanten presenteren als die van jou.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik op White Label .
    Open instellingen
  4. Vul de sectie Naam werknemer -plug -in in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Wijzigingen in de White Label -instellingen zijn van invloed op alle websites die deze functie gebruiken.