Aan de slag met Get Paid and Online Bookkeeping

Je hebt een Get Paid and Online Bookkeeping -account! Welkom aan boord. We helpen je graag om een goed beeld van je bedrijf te krijgen.

Het voltooien van dit hele proces kan even duren, maar we beloven dat het de moeite waard is.

Aan de slag met Get Paid and Online Bookkeeping

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Get Paid and Online Bookkeeping .
  3. Klik op Beheren .
  4. Klik naast het Get Paid and Online Bookkeeping -account dat je wilt instellen op Beheren .
  5. Klik op het type account dat je aan Get Paid and Online Bookkeeping wilt koppelen. Je moet beginnen met je primaire zakelijke account.

Opmerking: omdat de meeste klanten bankrekeningen gebruiken voor hun bedrijf, gebruiken we dit als ons voorbeeld.

6. Om je bank te selecteren, klik je op een van de populaire banken in de lijst of op Zoek naar je bank.

Opmerking: je kunt naar banken zoeken door de naam van de bank of een URL in te voeren. Je kunt je gegevens ook uploaden met een .csv -bestand. Zie Een CSV importeren voor meer informatie.

7. Voer je gebruikers -ID en wachtwoord voor je bank in en klik vervolgens op Deze account autoriseren .

Opmerking: het kan enkele minuten duren om verbinding te maken met je bank.

8. Zodra we een veilige verbinding met je bank hebben gemaakt, selecteer je de accounts die je wilt gebruiken en klik je op Importeren .
  9. Terwijl Get Paid and Online Bookkeeping bezig is met het importeren van je gegevens, kun je een keuze maken uit je andere accounts, zoals creditcards of eCommerce -accounts, door op een ander account te linken , of neem de tijd om vertrouwd te raken met de toepassing door op Get Paid and Online Bookkeeping te klikken.

Opmerking: je moet je creditcards afzonderlijk koppelen, zelfs als ze van dezelfde bank zijn.

10. Zodra je gegevens zijn geïmporteerd, staan wij voor je klaar! schermweergaven. Als je alle accounts hebt toegevoegd die je wilt gebruiken, klik je op Get Paid and Online Bookkeeping openen om de toepassing te starten.

Het kan even duren voordat Get Paid and Online Bookkeeping al je accounts aan elkaar heeft gekoppeld.

Nu je je account bij ons hebt ingesteld, kun je de Get Paid and Online Bookkeeping -aanmeldingspagina bezoeken om in de toekomst toegang te krijgen tot je account door op Aanmelden bij GoDaddy te klikken en je GoDaddy -aanmeldingsgegevens te gebruiken.