Help

GoDaddy Help

Aan de slag

Website Builder v7 bevat eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor het bouwen van een website waarvoor geen technische vaardigheden of programmeerkennis nodig zijn. Maak een keuze uit honderden professionele thema's met tijdelijke inhoud en afbeeldingen, en je bedrijf staat binnen 5 minuten online.

 1. Meld je aan bij Accountbeheer.
 2. Klik op Webbouwer/InstantPage om de accounts voor je website te zien.
 3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
 4. Selecteer een domein uit uw account, voer voor uw website een elders geregistreerde domeinnaam in of maak een subdomein voor een domein in uw account en klik op OK.

  OPMERKING: als uw account automatisch is ingesteld, kunt u deze stap overslaan.

 5. Zoek het thema dat je wilt gebruiken voor je website en klik op Thema selecteren. (Beweeg de aanwijzer over de miniatuurafbeelding en klik op Volledig scherm om het ontwerp van een thema beter te bekijken.)

  OPMERKING: Elk thema heeft zo zijn voordelen en nadelen, en het kan wel enkele dagen duren voordat je zeker weet of een thema wel geschikt is. Hoewel je op ieder moment een ander thema kunt kiezen, is het wel zo dat alle toegevoegde tekst en afbeeldingen verloren gaan. Om te voorkomen dat je helemaal opnieuw moet beginnen als je ander thema kiest, is het verstandig om een thema uit te proberen met een minimum aan eigen tekst en afbeeldingen totdat je zeker weet dat het thema geschikt is.

 6. Vul op de pagina Bedrijfsgegevens de naam van je bedrijf in en het e-mailadres van een contactpersoon. Je kunt eventueel nog andere informatie invullen waardoor je bedrijf beter kan worden gevonden door je klanten:
  Vul de pagina Bedrijfsgegevens in
  • Bedrijfscategorie: Selecteer de categorie die het best aangeeft wat voor soort bedrijf je hebt.
  • Adres: Hierdoor kan er eenvoudig een kaart met je locatie worden gegenereerd en kan je adres worden opgenomen in locatiegestuurde zoekresultaten.
  • Telefoon: Je kunt hier het huidige zakelijke nummer invoeren. Je kunt ook op Aanvragen klikken om tegen extra kosten een gratis nummer aan te vragen dat klanten kunnen bellen om te worden doorgeschakeld naar het bestaande nummer. (Deze cloudgebaseerde telefoonservice wordt aangeboden door MightyCall, een partner van GoDaddy. Als je support van MightyCall nodig hebt, stuur je ze een e-mail of bel je met 1-888-256-8312.)
  • Social media: Je kunt ook je Facebook- en/of Twitter-account koppelen aan je website.
 7. Klik op Volgende als je klaar bent.
 8. Als dit de eerste keer is dat je Webbouwer v7 instelt, kun je een korte video bekijken van de beschikbare functies. Als je genoeg hebt gezien, klik je op Video sluiten om je site te gaan bouwen. (Je werk wordt automatisch tussentijds opgeslagen.)
 9. Als je klaar bent, klik je op Publiceren om je site aan iedereen te laten zien.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.