Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

2SV annuleren - Ik heb geen toegang tot mijn apparaat

Als je de toegang tot je apparaat verliest, betekent dit niet dat je de toegang tot je account verliest! Als je het apparaat, de verificatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel niet meer hebt die je hebt gebruikt om tweestapsverificatie in te stellen , hebben we nog steeds de oplossing voor je.

Stap 1: Controleer op een back -upmethode voor tweestapsverificatie

Als je een aanvullende 2SV -methode hebt ingesteld, heb je onze hulp mogelijk helemaal niet nodig! We raden je aan om meerdere 2SV -methoden in te stellen , dus je hebt een alternatieve methode als je de toegang tot een methode kwijtraakt. Er zijn drie verschillende manieren waarop je 2SV kunt instellen:

Als je tijdens het aanmelden wordt gevraagd om je tweestapsverificatiecode, selecteer je Problemen met aanmelden? voor een lijst met 2SV -methoden die je hebt ingesteld. Als je een back -up hebt, selecteer je deze in de lijst en verifieer je je account op die manier.

Stap 2: Vraag toegang aan via een webformulier

We weten dat er veel aan de hand is en we willen je zo snel mogelijk weer toegang geven tot je account. Als je geen manier hebt om je 2SV -beveiligingscode te krijgen, hebben we speciaal voor jou een webformulier. Stuur ons je verzoek en we helpen je graag verder!

1. Bezoek de pagina Uitschakeling van tweestapsverificatie aanvragen en selecteer Aan de slag.
  2. Voer onder Accountinformatie je klantnummer in en selecteer Volgende.
  3. Voer onder Je contactgegevens je naam , e -mailadres en telefoonnummer in en selecteer Volgende .
  4. Upload onder Identificatie verstrekken een kleurenkopie van je door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto . De kopie moet een volledige naam en handtekening, geboortedatum, afgifte- en vervaldatums bevatten en de persoon op de foto moet duidelijk herkenbaar zijn. Selecteer Volgende .
    • Wacht ... waarom heb je mijn ID nodig? Je hebt 2SV ingesteld omdat je zeker wilt weten dat je account veilig is. Ook daar willen wij voor zorgen! We hebben een ID nodig om de beveiligingsmaatregel in twee stappen te omzeilen om er zeker van te zijn dat jij de accounteigenaar bent, zodat we je account kunnen beschermen tegen overnamepogingen. Je kunt er zeker van zijn dat de informatie die je verstuurt beschermd is en niet meer wordt gebruikt dan nodig is om het eigendom van je account te verifiëren. Zie onze voor meer informatie over deze vereisten Servicevoorwaarden .
  5. Controleer onder Bedrijfsinformatie of er een bedrijf wordt vermeld als accounthouder en selecteer vervolgens Volgende.
  6. Voeg eventuele aanvullende informatie toe (optioneel) waarvan je denkt dat het handig is om op te nemen en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Vink onder Bevestigingen en overeenkomsten het vakje aan om akkoord te gaan en voltooi vervolgens de beveiligingsuitdaging.
  8. Selecteer Voltooien om je aanvraag in te dienen. Je krijgt binnenkort een reactie van ons!

Opmerking: Dit proces heeft momenteel te maken met een groot volume aan aanvragen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Verwante stap

• Heb je onlangs het telefoonnummer in je profiel gewijzigd? Veranderingen in uw profiel worden niet overgedragen naar uw 2SV instellingen, dus zorg ervoor dat u ook uw 2 stappen te wijzigen.