Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een Google-agenda op mijn website weergeven

Als je een openbare Google-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor je Google-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet vanaf je website wijzigen, dat moet je doen vanaf je Google-account.)

Het koppelen van de agenda aan je website bestaat uit twee delen. In dit artikel wordt het eerste deel uitgelegd, namelijk hoe je de iCal -URL van je Google -account kunt kopiëren. In het artikel voor het tweede deel wordt uitgelegd hoe je een agenda op mijn website kunt weergeven .

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer .

1. Meld je aan bij je Google -account.
  2. Klik rechtsboven op de rasterknop en klik op Agenda .
    Klik op het tandwiel en kies Instellingen
  3. Wanneer het agendagedeelte wordt geopend, klik je op de tandwielknop en kies je Instellingen .
    Klik op het tandwiel en kies Instellingen
  4. Selecteer in de linkerkolom van de pagina de agenda die je wilt delen, klik op Agenda -instellingen en zorg ervoor dat Openbaar beschikbaar maken is aangevinkt in het gedeelte Toegangsmachtigingen .
    vink openbaar maken aan
  5. Opmerking: Zorg ervoor dat de agenda die je selecteert toekomstige evenementen bevat, anders zal Websites + Marketing je vertellen dat er geen evenementen in de agenda zijn gevonden.

6. Klik op de sectie Agenda integreren van je geselecteerde agenda en klik vervolgens in het veld Openbaar adres in iCal -indeling om automatisch het volledige adres te kopiëren. Plak dat adres in een apart tekstdocument en sla het op. Je gebruikt het in de volgende stap na stap 6.
    kopieer het openbare adres in iCal -indeling
  7. Opmerking: Zorg ervoor dat je de iCal -link kopieert. Websites + Marketing herkent alleen iCal als een geldige Google -agenda om te importeren.

8. Klik linksboven op Instellingen om de agenda -instellingen van Google te sluiten en ga verder met het gebruik van de koppeling Volgende stap hieronder.