Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

Professionele e-mail

Professionele e-mail dat iedereen laat zien dat je serieus bent.

 • Zakelijke e-mail die voor jouw domein
 • Bekroonde support
 • Overal en op elk apparaat toegang tot je e-mail, contactpersonen en agenda
Aan de slag

Professionele e-mail

Professionele e-mail dat iedereen laat zien dat je serieus bent.

 • Zakelijke e-mail die voor jouw domein
 • Bekroonde support
 • Overal en op elk apparaat toegang tot je e-mail, contactpersonen en agenda
Aan de slag

Professionele e-mail

Professionele e-mail dat iedereen laat zien dat je serieus bent.

 • Zakelijke e-mail die voor jouw domein
 • Bekroonde support
 • Overal en op elk apparaat toegang tot je e-mail, contactpersonen en agenda
Aan de slag

Alle pakketten zijn inclusief

GoDaddy's bekroonde klantenservice
Gegarandeerde 99,9% uptime
Gegevensbeveiliging en spamfiltering op topniveau
Geld-teruggarantie van 30 dagen
Outlook webtoepassing
Zakelijke e-mail die laat zien dat je een pro bent.
Wist je dat klanten veel sneller kiezen voor een bedrijf met een professioneel e-mailadres? Met een makkelijk te onthouden, domeingebaseerd e-mailaccount promoot je je eigen bedrijf met elke e-mail die je verstuurt. Je kunt zelfs extra e-mailadressen aanmaken, zoals verkoop@ of info@, waarmee je berichten in je inbox ontvangt.
Al je apparaten gesynchroniseerd.
Je hebt altijd je nieuwste e-mails, contactpersonen en afspraken bij de hand. Office 365 van GoDaddy e-mailservices werken met Outlook, Apple Mail en andere belangrijke programma's zodat al je apparaten - van je laptop tot je smartphone en tablet - altijd actueel en gesynchroniseerd zijn.

Meer tools voor je bedrijf nodig?

none
Business Premium

€ 12,09 per gebruiker/maand
Aanbieding - Bespaar 33%
€ 18,14 per gebruiker/maand wanneer je vernieuwt4

email-hosting-work-anywhere-icn-02-v02
Werk overal
Werk waar je maar wilt met online, mobiele en desktopversies van Microsoft Office, inclusief Word®, Excel® en meer.
email-hosting-keep-files-safe-icn-02-v02
Stel je bestanden veilig
Bescherm jezelf tegen gegevensverlies en zorg dat je altijd toegang hebt tot belangrijke bestanden met 1 TB veilige online-opslag.
email-hosting-always-have-the-latest-icn-02-v01
Altijd de nieuwste versie
Betaal nooit meer voor een upgrade met gratis updates op Microsoft Office zolang je je pakket hebt.
email-hosting-cover-all-icn-02-v01
Voor al je apparaten
Installeer Office Desktop op maximaal 5 pc's of Macs en 5 iPads of Windows-tablets.

Pakketten vergelijken

Kies de optie die bij je past.

E-mail Essentieel

Online Essentieel

Business Premium

E-mailadres met eigen domeinnaam (bijvoorbeeld jenaam@coolexample.com)
Opslag voor e-mail, contactpersonen en agenda
5 GB
50 GB
50 GB
Synchroniseer op alle apparaten
Gedeelde online-agenda's
Onbeperkt aantal aliassen
Beveiligde online-opslag via OneDrive® voor Bedrijven
1 TB
1 TB
Office Desktop voor maar liefst 5 pc's/Macs
Office Online: Webversies van Word, Excel en meer
Onbeperkt online vergaderen en videovergaderen in HD
Office Mobile: Apps voor iPhone-, Android- en Windows-telefoons

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een op domeinen gebaseerd e-mailadres?

  Een op domeinen gebaseerd e-mailadres, zoals info@your-business-name.com, geeft een professionele indruk bij je klanten en promoot je website en bedrijf. Klanten kiezen veel sneller voor een bedrijf dat een professioneel e-mailadres heeft.+ Telkens wanneer je een e-mail stuurt vanaf een adres met je domeinnaam, zien je klanten je domeinnaam en zullen ze sneller je website bezoeken.

  En met elk pakket kun je gratis 'alias'-adressen maken - zoals bijvoorbeeld een adres waarbij je je voornaam gebruikt (jaap@your-business-name.com) en andere adressen voor verschillende afdelingen (sales@your-business-name.com) -- die allemaal binnenkomen in één enkele inbox en jouw bedrijf een professionelere uitstraling geven.

 • Wat als ik al een E-mail werkruimteaccount van GoDaddy heb?

  Als je je e-mail van Workspace naar Office 365 wilt overzetten, neem dan contact met ons op via 078 48 20 46 en wij helpen je de juiste beslissing te maken over je bestaande e-mailpakket.
 • Ik maak onderdeel uit van een grotere organisatie - kan ik Microsoft Office 365 van GoDaddy gebruiken?

  Onze pakketten zijn ontworpen voor ondernemingen die minder dan 300 accounts nodig hebben. Je kunt tot 300 account aanschaffen voor elk pakket (tot 900 accounts). Heb je vragen? Bel ons gewoon op 078 48 20 46. Ons bekroonde team staat altijd klaar om je te helpen.
 • Waarom zou ik Office 365 van GoDaddy kopen als ik al een versie van Office op mijn desktop heb?

  Ons Business Premium-pakket biedt je Office 2016, met de huidige versie van de vertrouwde Office-desktoptoepassingen - Excel, Word, Outlook, PowerPoint, OneNote en Publisher - plus, gratis automatische upgrades zodat je altijd de laatste versie hebt. En anders dan bij de Office die je nu hebt, is het met onze Business Premium en Online Essentieel-pakketten eenvoudig om documenten veilig te delen en er samen aan te werken met OneDrive for Business en Office Online. Inbegrepen zijn ook realtime online vergaderingen en schermdeling met Skype for Business voor pc en Lync voor Mac.
 • Welke desktoptoepassingen bevat het Business Premium-pakket?

  Dit hangt ervan af of je een pc of een Mac gebruikt. Pc-gebruikers kunnen Microsoft Office 2016 versies downloaden van Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher en de desktopversie van Skype for Business (voorheen Lync). Mac-gebruikers kunnen Microsoft Office 2016 versies downloaden van Word, PowerPoint, Excel en Outlook als onderdeel van het Zakelijk Premium pakket.
 • Werkt de nieuwste versie van Microsoft Office op mijn computer?

  Om de vijf desktop-downloads die je bij het Business Premium-pakket krijgt te gebruiken, moet je op een van de volgende besturingssystemen werken:

  pc: Windows 10, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2

  Mac: Mac OS X 10.10

  Gebruik voor de beste ervaring de nieuwste versie van je besturingssysteem.

  Zelfs als je een ander besturingssysteem gebruikt, kun je toch werken met de Office Online-browserversies van je favoriete Microsoft-tools zoals Excel, Word of PowerPoint, die zijn inbegrepen in de pakketten Online Essentieel of Business Premium.

 • Wat is Office Online?

  Office Online bevat gebruiksvriendelijke versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die je in een webbrowser kunt gebruiken. Je kunt Office Online vanuit je cloudopslag openen om nieuwe bestanden te maken, bestaande bestanden te bewerken, en online met klanten of collega's bestanden te delen en samen te werken.
 • Wat is onlinedocumentsamenwerking?

  Met onze Online Essentieel en Business Premium-pakketten kunnen documenten die zijn gemaakt en bewaard in je OneDrive for Business-cloudopslag, samen met anderen binnen of buiten je bedrijf worden bewerkt. Iedereen met een link naar een document, kan tegelijk met jou documenten bewerken. Je kunt zelfs onmiddellijk de wijzigingen van anderen zien. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie, zonder documenten via e-mail heen en weer te hoeven sturen.
 • Als ik het Business Premium-pakket koop, kan ik dan de vijf installaties voor Office downloaden op de computers van mijn werknemers?

  De desktop Office-licenties die worden geleverd met de Business Premium-pakketten, zijn gekoppeld aan een gebruikersaccount, inclusief de inlog- en wachtwoordgegevens van die persoon. Het downloaden van een kopie op de computer van een werknemer, biedt die werknemer toegang tot jouw documenten.

  Wij raden je ten sterkste aan dat wanneer iemand in je onderneming de nieuwste desktopversie van Office nodig heeft, dat die werknemer een eigen account heeft voor Business Premium.

 • Werken de Excel, PowerPoint en Word-programma's die ik al op mijn computer heb geïnstalleerd ook met mijn cloud-opslag en met Office Online?

  OneDrive voor Zakelijke cloudopslag en Office Online werken het best met de nieuwste versie van Microsoft Office, Office 2013, Office 2010 en Office 2011 en Office 2016 voor Mac.

  Met deze versies van Office kun je bestanden selecteren die zijn opgeslagen op de cloud en ze bijwerken met je desktoptoepassingen in plaats van met Office Online. Open eenvoudigweg het bestand dat je wilt bewerken, klik op 'Bewerken in Word/Excel/PowerPoint' en als je binnen deze toepassingen op 'Opslaan' klikt, wordt je document gesynchroniseerd met je opslag.

 • Wat is Skype for Business?

  Skype for Business voor pc-gebruikers, inbegrepen bij de Online Essentieel en Business Premium-pakketten, brengt familie-ervaring van Skype naar de beveiligde ondernemingswereld, met compliance en controle voor de zakelijke behoeften zodat ondernemers hun bedrijf kunnen runnen. Communiceer met je collega's, klanten en partners via online vergadergesprekken of HD-videovergaderingen.
 • Wat is Lync Online?

  Met Lync Online voor Mac-gebruikers, dat in de pakketten Online en Business Premium zit, kun je communiceren met je collega's, klanten en partners door middel van onlineconference-calls of HD videoconferenties. In een paar klikken kun je je scherm delen of maximaal 250 mensen van binnen of buiten je bedrijf uitnodigen om deel te nemen aan een onlinegesprek.
 • Wat is de cloud?

  In de cloud met bestanden werken en deze daar opslaan betekent dat je bestanden veilig op internet worden bewaard, en niet op je harde schijf. Je hebt dus overal en altijd toegang tot deze documenten, vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding.

  Je hoeft geen extra software te kopen en je bent niet afhankelijk van je computer om te kunnen werken. En omdat je documenten op beveiligde servers zijn opgeslagen kun je gerust zijn dat, je documenten en programma's veilig zijn en toegankelijk vanaf elke webbrowser, zelfs als je harde schijf het begeeft of je je koffie over je computer gooit.

 • Wat is Office voor iPad?

  Office voor iPad bevat uitgebreide versies van de populairste Office-apps met touchfunctionaliteit: Word, Excel and PowerPoint.

  Office voor iPad is verkrijgbaar met het Zakelijk en Zakelijk Premium-pakket en bestaat uit een licentie die geldig is op tot wel 5 iPads of Windows-tablets, en op 5 pc's of Macs per gebruiker.

4,1 Productdisclaimers
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.