Professionele zakelijke e-mail

Professionele e-mail met functies die je niet wilt missen.

  • Maak een professionele indruk met een e-mailadres dat past bij je domein.
  • Bouw vertrouwen op me e-mail die laat zien dat je je zaken serieus neemt.
  • Promoot je bedrijf met elk bericht dat je verstuurt.

Bel nu met een expert: 078 48 20 46

E-mail Essentieel

10 GB aan e-mailopslag

 

2,49 € per gebruiker per maand

Met een termijn van 3 jaar (50% korting)

Wordt verlengd op jan. 2025 voor 4,99 € per maand (179,64 € in totaal)

E-mail Plus

50 GB e-mailopslag

 

3,99 € per gebruiker per maand

Met een termijn van 3 jaar (33% korting)

Wordt verlengd op jan. 2025 voor 5,99 € per maand (215,64 € in totaal)

Aanbevolen
Icn Office 365 Product Icons

Business Professional

50 GB e-mailopslag + Office-apps

 

9,49 € per gebruiker per maand

Met een termijn van 3 jaar (26% korting)

Wordt verlengd op jan. 2025 voor 12,99 € per maand (467,64 € in totaal)

Professionele zakelijke e-mailpakketten vergelijken.

Professionele zakelijke e-mailpakketten vergelijken.

E-mail Essentieel

E-mail Plus

Business Professional

Op domeinen gebaseerde e-mail
Opslag voor e-mail, contactpersonen en agenda
10 GB
50 GB
50 GB
Synchroniseer op alle apparaten
Gedeelde online-agenda's
Tot 400 e-mailaliassen
Desktop-versie van Office-apps op maximaal 5 pc's/Macs met bijgewerkte versies van Word®, Excel®, Outlook® en meer
Office-apps
Schaf Microsoft Teams® aan en host webvergaderingen, deel en werk samen via geïntegreerde Office-apps en nog veel meer
Koop beveiligde online-opslag via OneDrive® voor Bedrijven
Doe meer met Microsoft-apps. Beheer afspraken met Bookings en organiseer je activiteiten met Outlook®.
Online versie van Office-apps om documenten in Word®, OneNote®, PowerPoint® en Excel® te maken en bewerken vanuit je browser
Bekijk en bewerk documenten met Office-apps op iOS, Android of Windows-apparaten

Alle hostingabonnementen voor zakelijke e-mail zijn inclusief:

  • GoDaddy's bekroonde klantenservice
  • Geld-teruggarantie van 30 dagen
  • Gegarandeerde uptime van 99,9%
  • Outlook-webtoepassing
  • Gegevensbeveiliging en spamfiltering op topniveau

Zakelijke e-mail die laat zien dat je een pro bent.

Wist je dat klanten 9 keer eerder kiezen voor een bedrijf met een professioneel e-mailadres? Met een makkelijk te onthouden, domeingebaseerd e-mailaccount promoot je je eigen bedrijf met elke e-mail die je verstuurt. Je kunt zelfs extra e-mailadressen aanmaken, zoals sales@ of info@, waarmee je berichten in je inbox ontvangt.
Img Pro Email Keep Whats Important

Meer belangrijke dingen bewaren.

We weten dat je veel e-mails krijgt. Daarom hebben onze pakketten heel veel opslagruimte voor je e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda's. Wanneer je bij ons een zakelijke e-mail aanmaakt, heb je altijd genoeg ruimte en hoef je geen e-mails te verwijderen om extra ruimte vrij te maken.
Img Pro Email Names You Trust

Merken die je kent en vertrouwt.

Met Microsoft 365 van GoDaddy is gemoedsrust inbegrepen. Bij elk e-mailabonnement: 99,9% uptimegarantie van Microsoft en onze bekroonde support. Weet dat ons all-star team achter je e-mail staat.
Img Pro Email Personal It Guy

Je eigen persoonlijke IT-man.

Met GoDaddy hoef je niets te weten over SMTP-relays of MX-records om zakelijke e-mail op te stellen. Onze bekroonde support staat 24/7 voor je klaar. Ze kunnen je zelfs helpen bij het migreren van je oude e-mailhostingaccount naar ons platform.
Img Pro Email Devices In Sync

Al je apparaten gesynchroniseerd.

Je hebt altijd je nieuwste e-mails, contactpersonen en afspraken bij de hand. Microsoft 365 van GoDaddy e-mailservices werken met Outlook, Apple Mail en andere belangrijke programma's zodat al je apparaten – van je laptop tot je smartphone en tablet – altijd actueel en gesynchroniseerd zijn.
Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. Bel ons voor een gesprekje op 078 48 20 46. Even niet bereikbaar? We bellen je zo snel mogelijk terug.

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is de cloud voor productiviteit, waarmee we kunnen doen wat echt belangrijk is, in ons werk en leven, met de beste Office-apps, intelligente clouddiensten en toonaangevende veilige e-mail.

Wat is er gebeurd met Office 365-abonnementen?

Office 365-abonnementen zijn nu zakelijke Microsoft 365-abonnementen. Nieuwe naam, dezelfde geweldige functies, dezelfde prijs.

Waarom is de naam van Office 365 gewijzigd in Microsoft 365?

Microsoft heeft de naam aangepast zodat deze beter de functies en voordelen van het abonnement aangeeft. Microsoft 365 bevat alles wat je al kent uit Office 365, waaronder de beste Office-apps, intelligente clouddiensten en geavanceerde beveiliging.

Als de naam van het abonnement is veranderd, is het product of de prijs dan ook veranderd?

Er zijn geen prijswijzigingen en ook alle functies zijn hetzelfde, alleen de naam is veranderd.

Mijn bedrijf heeft al een zakelijk abonnement van Office 365. Wat betekent de wijziging naar Microsoft 365 voor mij?

Je hoeft niets te doen. De naam van je Office 365-abonnement verandert automatisch naar Microsoft 365. De naam van je abonnement wordt veranderd in de nieuwe naam in je Admin Portal en op je maandelijkse facturen.

Wat zijn de voordelen van een op domeinen gebaseerd e-mailadres?

Een op domeinen gebaseerd e-mailadres, zoals info@jouwbedrijfsnaam.com, geeft een professionele indruk bij je klanten en promoot je website en bedrijf. Klanten kiezen 9 keer eerder voor een bedrijf met een professioneel e-mailadres.+ Met elke e-mail die je verstuurt vanaf een adres dat op een domeinnaam is gebaseerd, zet je je domeinnaam voor de klant z‘n neus en moedig je hem of haar aan je website te bezoeken. 

En met elk pakket kun je gratis ‘alias’-adressen maken, zoals een adres waarbij je je voornaam gebruikt (keith@your-business-name.com) en andere adressen voor verschillende afdelingen (sales@your-business-name.com), die allemaal binnenkomen in één enkele inbox en jouw bedrijf een professionelere uitstraling geven.

Wat als ik al een E-mail werkruimteaccount van GoDaddy heb?

Als je je e-mail van Workspace naar Microsoft 365 wilt overzetten, neem dan contact met ons op via 078 48 20 46 en wij helpen je de juiste beslissing te maken over je bestaande e-mailabonnement.

Ik maak onderdeel uit van een grotere organisatie - kan ik Microsoft 365 van GoDaddy gebruiken?

Onze pakketten zijn ontworpen voor ondernemingen die minder dan 300 accounts nodig hebben. Heb je vragen? Bel ons dan op 078 48 20 46. Ons bekroonde team staat altijd klaar om je te helpen.

Waarom zou ik Microsoft 365 van GoDaddy kopen als ik al Office-apps op mijn desktop heb?

Ons Business Professional-abonnement biedt je de nieuwste versies van de vertrouwde Office-desktoptoepassingen—Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access (alleen pc), OneNote en Publisher—plus, gratis automatische upgrades zodat je altijd de laatste versie hebt. En anders dan bij de Office-apps die je nu hebt, is het met ons Business Professional-abonnement eenvoudig om documenten veilig te delen en er samen aan te werken met OneDrive for Business en webversies van Office-apps. Realtime online vergaderingen en scherm delen zijn ook inbegrepen.

Werkt de nieuwste versie van Office-apps op mijn computer?

Om de vijf desktop-downloads die je bij het Business Professional-abonnement krijgt te gebruiken, moet je op een van de volgende besturingssystemen werken:

Pc: Windows 10, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, of Windows Server 2008 R2

Mac: Mac OS X 10.10

Gebruik voor de beste ervaring de nieuwste versie van je besturingssysteem.

Als je een ander besturingssysteem hebt, kun je de webversie van Office-apps gebruiken, de op browsers gebaseerde versies van je favoriete Microsoft-hulpmiddelen, zoals Excel, Word of PowerPoint die zijn opgenomen in het Business Professional-abonnement.

Wat is Office Online?

Office Online bevat gebruiksvriendelijke versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die je in een webbrowser kunt gebruiken. Je kunt Office Online via je cloudopslag openen om nieuwe bestanden te maken, bestaande bestanden te bewerken, en bestanden online met klanten of collega's te delen en er samen in te werken.

Wat is online documentsamenwerking?

Met ons Business Professional-pakket kunnen documenten die zijn gemaakt en bewaard in je OneDrive for Business-cloudopslag, samen met anderen binnen of buiten je bedrijf worden bewerkt. Iedereen met een link naar een document, kan tegelijk met jou documenten bewerken. Je kunt zelfs onmiddellijk de wijzigingen van anderen zien. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie, zonder documenten via e-mail heen en weer te hoeven sturen.

Als ik het Business Professional-abonnement koop, kan ik dan de vijf installaties van Office-apps downloaden op de computers van mijn werknemers?

De desktop Office-applicenties die worden geleverd met de Business Professional-abonnementen, zijn gekoppeld aan een gebruikersaccount, inclusief de inlog- en wachtwoordgegevens van die persoon. Als je een kopie op de computer van een medewerker downloadt, geef je die medewerker toegang tot jouw documenten.

Wanneer iemand in je organisatie de nieuwste desktopversie van Office-apps nodig heeft, raden we sterk aan om die medewerker een eigen Business Professional-account te verstrekken.

Werken de Excel, PowerPoint en Word-programma's die al op mijn computer staan geïnstalleerd ook met mijn cloud-opslag en met Office Online?

OneDrive voor Business cloudopslag en Office Online werken het best met de nieuwste versie van Microsoft 365.

Met deze versies van Office-apps kun je bestanden selecteren die zijn opgeslagen op de cloud en ze bijwerken met jouw desktopversie in plaats van met Office Online. Open eenvoudigweg het bestand dat je wilt bewerken, klik op ‘Bewerken in Word/Excel/PowerPoint’ en als je binnen deze toepassingen op ‘Opslaan’ klikt, wordt je document automatisch gesynchroniseerd in de cloudopslag.

Wat is de cloud?

In de cloud met bestanden werken en deze daar opslaan betekent dat je bestanden veilig op internet worden bewaard, en niet op je harde schijf. Je hebt dus overal en altijd toegang tot deze documenten, vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding.

Je hoeft geen extra software te kopen en je bent niet afhankelijk van je computer om te kunnen werken. En omdat je documenten op beveiligde servers zijn opgeslagen kun je gerust zijn dat je documenten en programma's veilig zijn en toegankelijk vanaf elke webbrowser, zelfs als je harde schijf het begeeft of je je koffie over je computer gooit.

Wat zijn de mobiele apps van Office?

Mobiele apps van Office bevatten de volledige versies van de populairste Office-apps met touch-functionaliteit: Word, Excel en PowerPoint.

Mobiele apps van Office zijn verkrijgbaar met het Business- Business en Business Professional-abonnement en bestaan uit een licentie die geldig is op tot wel 5 iPads of Windows-tablets, en op 5 pc's of Macs per gebruiker.

Welke desktoptoepassingen zijn inbegrepen in het Business Professional-pakket?

Dit hangt af van het abonnement dat je kiest en of je een pc of Mac gebruikt. Pc-gebruikers kunnen de nieuwste versies van Office-apps downloaden, versies van Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher en de desktopversie van Microsoft Teams. Mac-gebruikers kunnen nieuwste versie van Office-apps downloaden, versies van Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote en Teams als onderdeel van het Business Professional-abonnement.*