feature-illu-domain-investing-need-help
Domeinen kopen en verkopen - zonder je vast te leggen.
Wat is Domeininvestering? Wat jij wilt dat het is. Je kunt 't uitproberen en met wat domeinen schuiven, of in het diepe springen en producten elke dag aanbieden. En dat is het geweldige van domeininvestering: Je kunt zoveel of zo weinig doen als je maar wilt. Maar hoe ga je ermee aan de slag? Nou, dat kan op een hoop verschillende manieren, maar het begint allemaal met het opzetten van een portfolio via onze functie Domeinnaam zoeken. 
feature-illu-domain-investing-how-much
Hoeveel is een domeinnaam waard?
Als je ongebruikte domeinen hebt die niets doen, kunnen deze toch heel wat waard zijn. Hoeveel? Dat hangt eigenlijk van een hoop factoren af, maar je kunt er zo achter komen: Domeinevaluatie. Onze gratis Domeinevaluatieservice biedt je een robuuste schatting van hoeveel je domein waard is. Wat kan je met die informatie doen? Een hoop. En het is een geweldige plek om de wereld van domein-investeren binnen te treden.
none
Wat als het domein dat je zoekt al geregistreerd is?
Wat is domein-investering als je niet de naam kunt krijgen die je wilt? Daarom hebben we Domeinreservering. Als een domein al bezet is, kun je Domeinreservering-krediet gebruiken om een plaatjes op de wachtlijst te krijgen. Als het domein vrijkomt en niemand anders staat boven je op de lijst, dan is het domein van jou. Als er wel anderen zijn die het ook willen, dan heb de kans om het domein tijdens een veiling te bemachtigen. En als dat ook niet lukt? Geen probleem. Je krediet voor Domeinreservering verloopt pas wanneer je wel een domein bemachtigt.

De beste manier om met domeinen aan de slag te gaan.

De beste domein-eigenaren weten dat je er bovenop moet blijven. Van de beste beschikbare domeinen, tot domeintaxatie: wij bieden de technologie die is ontwikkeld voor onze 78 miljoen beheerde domeinen.

feature-illu-domain-investing-feature-illu-domain-investing-save-on-domains
Hoe kopen en verkopen professionals domeinen?
Wanneer een professionele domeininvesteerder op zoek is naar nieuwe kansen, raadplegen ze onze Veilingen om op de aftermarket te kopen en verkopen. Met een lage en eenmalige jaarlijkse bijdrage krijg je onbeperkte toegang tot een marketplace waar domeinen vaak voor duizenden dollars over de toonbank gaan. Lidmaatschap van Veilingen bevat ook de reeks robuuste Veilingen-tools met RSS-feeds, een tool voor meerdere biedingen en Dagelijkse juweeltjes, waarmee je als een van de eersten weet wat die dag bovenaan staat.

Hulp bij investeren in domeinen.

Dit is gewoonweg de beste plek om in domeinen te investeren. Met meer dan bijna 19 miljoen klanten en 78 miljoen domeinen in beheer, weten wij als geen ander de beste hulp te bieden op het juiste moment.

Veelgestelde vragen.

Is het lastig om domeinen te kopen en verkopen?

Nee. Plaats je domeinen bij GoDaddy Veilingen en laat het bieden beginnen. Kopers en verkopers over de hele wereld sluiten continu allerlei deals. Het is een eenvoudige manier om nieuwe domeinen te kopen en te verplaatsen, en ook nog op een interessante manier.