Waarom zou je kiezen voor GoDaddy?

Jouw vragen, onze antwoorden.

Wat is een persoonlijk domein?

Een persoonlijk domein is een custom webadres waarmee je zelf de controle over je online identiteit hebt door bezoekers naar welke site dan ook te sturen. Registreer www.YourName.com en stuur deze door naar welke website, blog of pagina van jou dan ook, zoals je Facebook of LinkedIn profielpagina. Er is geen limiet aan hoeveel persoonlijke domeinen je hebt.

Waarom zou ik mijn domein aan deze websites koppelen?

Je persoonlijk domein koppelen aan je Facebook- of LinkedIn-pagina is een geweldige manier om je online aanwezigheid uit te breiden, vooral wanneer je nog niet klaar bent om je eigen website te bouwen. Je hebt altijd de controle over wat je bezoekers zien wanneer ze naar www.yourname.com gaan. Een persoonlijk domein is ook een prachtige keuze voor bedrijven. Je hebt hierdoor de controle over elk aspect van je merk; zelfs het adres dat je aan je klanten geeft.

En als ik mijn domein ergens anders aan wil koppelen?

Log gewoon in op je GoDaddy-account en klik op de knop Beheren naast Domeinen. Klik op Verbinding beheren of Website toevoegen onder het domein dat jij wilt koppelen, en selecteer of voer de nieuwe bestemming in. Verander dit zo vaak je wilt - het hele proces neemt zo'n twee minuten in beslag. Meer informatie

Kan ik mijn domein voor e-mail gebruiken en dit nog steeds koppelen aan facebook of een andere site?

Ja. Met een e-mailadres dat je persoonlijke domein gebruikt - you@yourdomain.com - ziet je bedrijf er legitiem en professioneel uit.

Kan ik mijn domein pas met mijn facebookpagina koppelen todat ik mijn website heb gebouwd?

Je kunt je domein met je Facebook-pagina koppelen wanneer je maar wilt. Maar wanneer je je website hebt gebouwd, heeft het zijn eigen domein nodig. Je kunt ervoor kiezen om dit persoonlijke domein niet meer voor Facebook te gebruiken en het te koppelen aan je eigen nieuwe website, of een nieuw domein kiezen voor je website.