Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Nieuws en media domeinnamen

Have you heard the news?

The web is packed with journalists, writers, vloggers and others trying to break the latest news. What could you do to set your site apart from the rest? The right extension, that’s what. And we have hundreds of them to choose from.

Domeinextensies voor nieuwsmakers en hartenbrekers.

Persvrijheid. Koop een .press
Het begrip journalist heeft vandaag de dag verschillende betekenissen. Misschien ben je een blogger die over de plaatselijke restaurantscène schrijft, of een verslaggever voor een grote krant. Met een .media of .press domeinextensie kom je aan al die wensen tegemoet. Als je maar iets in de nieuwswereld doet, dan is er vast een domeinextensie voor je.
Media voor de makers.
Speel je in een band? Of misschien zit je achter de knoppen in een opnamestudio. Wij hebben in ieder geval een hoop domeinextensies voor je. De extensies .band, .audio, .video en .theater zijn bijvoorbeeld perfect voor mensen die in de muziekindustrie werken, en als je films maakt, passen .film, .theatre en .actor weer heel goed bij je. Makers van alle soorten kunnen kiezen uit domeinextensies die hun perfect beschrijven.
Eendagsvliegen zijn welkom.
Je hoeft geen bekendheid te zijn voor een grootse domeinextensie. Stel, je organiseert een tentoonstelling in de stad om je kunstwerken te promoten. Een .show of .art extensie zou dan goed kunnen, of .gallery. Neem een .buzz domeinextensie om de hype wat op te bouwen voor je aankomende evenement, of bouw een speciale mediapagina met clips en voorbeelden op een .media-extensie. Wees creatief. Want dat kun jij als geen ander.