Internet-domeinnamen


Laat het internet weten wat je in huis hebt.
Het internet is een vrij grote plek. Is er een betere manier om je te onderscheiden van de rest door een internet-gerelateerde extensie te kopen? Domeinen met deze extensie laten je bezoekers weten dat ze in de online wereld leven. En er is ook heel wat te zeggen voor een echt 'coole' domeinextensie. Toch?!

Domeinextensies voor iedereen.

Winkeliers, verheug u!
De juiste domeinextensie kan je bedrijf boven de rest laten uitsteken met een paar slimme technieken. Promoot je jaarlijkse uitverkoop met een .blackfriday domeinextensie, of denk eens aan .sale voor al die andere aanbiedingen. En dat is nog maar het begin: .shopping, .toys en .bargains staan allemaal voor je klaar, net als al die klanten...
Professionele domeinextensies voor al jullie professionals.
Ben je fotograaf? Kies dan uit .photography, .photos of .pics (of koop ze alledrie...) Mechanicus? Kijk dan eens naar .auto, .tires of .parts. We hebben zelfs .plumbing voor je. We hebben dus genoeg voor je om aan te sleutelen.
Vul het zelf maar in.
Als je bedrijf gespecialiseerd is in iets, dan is een gespecialiseerd domein dé manier voor jou. Voeg bijvoorbeeld een .exchange-extensie toe aan voor het inruilen van videogames of elektronica. Of .furniture voor de jaarlijkse uitverkoop van je meubelzaak. Zelfs .delivery voor een krantenwijk is mogelijk. Als jij een idee hebt, dan is de kans groot dat de juiste domeinextensie op je ligt te wachten.
Meer ideeën nodig? Wij hebben genoeg opties voor je.