Domeinnamen voor gezondheid en wetenschap


Wetenschap zit in ons bloed. Allerlei soorten wetenschap.
Concurrentie op het internet is moordend, en dat .com-domein waarover je droomt kan al lang weg zijn. Maar als je een site voor gezondheid of wetenschap in gedachte hebt, wees dan niet bevreesd: We hebben tientallen unieke domeinextensies voor je. Het laat jouw idee uitgroeien tot een superieure online aanwezigheid. En wie wil dat nu niet?

Extensies gemaakt voor mensen in de gezondheids- en wetenschapssector.

Kom in contact met doktoren over de hele wereld.
Medische professionals zijn over ter wereld te vinden, en aangezien sommigen van hen hun naam als visitekaartje gebruiken, is het vaak voor patiënten lastig om uit te vinden wie ze nodig hebben. Zet jezelf in de markt met een .doctor domeinextensie en deel je vaardigheden met de rest van de wereld. Of als je een ziekenhuis runt, dan is .hospital de perfecte domeinextensie voor jou.
Voor geleerden en professionals.
Sommige doktoren blijven studeren, terwijl anderen een hele nieuwe carrière beginnen. Wij hebben domeinextensies voor ze allemaal, met .academy, .education en .mba voor doktoren in het educatieve veld, en .healthcare, .surgery en .rehab voor de rest. Het is altijd goed om meerdere opties te hebben.
Specialisten verheug u!
Als je op jouw gebied een specialist bent, dan zou je op het internet er ook een moeten zijn. Tandartsen kunnen de rest van de wereld met een .dentist of .dental domein laten weten wat hun beroep is, net als chirurgen, maar dan met .surgery. Het helpt niet alleen je merk meer bekendheid te geven, het biedt ook vertrouwen aan je potentiële patiënten. En dat is voor iedereen voordelig.
Meer ideeën nodig? Wij hebben genoeg opties voor je.