Het internet kan nogal griezelig zijn. Zorg ervoor dat je helemaal beschermd bent.

Elke domeinregistratie wordt met bescherming geleverd, maar alleen onze Volledige en Ultieme Privacy van domeinen en bescherming biedt de beveiliging die je nodig hebt. Ze beschermen niet alleen tegen dreigingen als domein-hackers, maar kunnen je ook behoeden tegen fouten, zoals het per ongeluk overdragen van je domein of het verlopen ervan. Het schermt je ook af tegen onbevoegde toegang of domein blacklisting.
Het internet kan nogal griezelig zijn. Zorg ervoor dat je helemaal beschermd bent.

Standaard Privacybescherming

Volledige privacy van domeinen en bescherming

Ultieme domeinbescherming en -beveiliging

Beschermt je persoonlijke gegevens in de openbare WHOIS-directory.
Voorkomt domeingerelateerde spam.
Bescherm je resterende persoonlijke gegevens in de openbare WHOIS-directory.
Een privé e-mailadres voor domeinvragen voorkomt spam.
Het beschermt tegen het onopzettelijke vervallen en kwaadaardige overdrachten.
Sluit domeinkapers buiten.
Voorkomt toegang tot gegevens door derden, vermindert het risico en blootstelling.
Bescherm je domein met automatische malwarescans en continue beveiligingsmonitoring.
Monitort zwarte lijsten voor Google en andere zoekmachines om ervoor te zorgen dat je website continu zichtbaar blijft in zoekresultaten.
Img Feat Protect More

Er moet nog meer informatie beschermd worden. Dat doen we ook.

Wanneer je een domein bij een registerhouder registreert, vereist de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) dat geaccrediteerde registerhouders deze informatie in de openbare WHOIS-database publiceren. Wetten verschillen per land, maar GoDaddy verbergt je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres automatisch verborgen via de Standaard Privacybescherming van GoDaddy, Onze oplossingen voor Domeinprivacy en -bescherming zorgen ervoor dat de overige gegevens, zoals organisatie en provincie ook verborgen worden.

Waarom je Privacy van domeinen en bescherming nodig hebt.

Geeft je huidige domeinprovider je niet de service en support die je nodig hebt, of wil je je producten allemaal op één plek onderbrengen of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Wij kunnen je helpen. Ons doel is om de overdracht zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij verder kan met belangrijkere zaken in je leven.
Img Illus Lockdown

Vergrendel je data.

Hoewel het overgrote deel van je persoonlijke gegevens door Standaard Privacybescherming wordt afgeschermd, blijft de rest openbaar. Het is belangrijk om al je persoonlijke gegevens te beschermen.
Img Illus Lose Yours

Verlies niet wat van jou is.

Je domein kwijtraken kan rampzalig zijn. Onze Privacy en beveiliging van domeinen vergrendelt je domein. Het voorkomt de meeste onbedoelde of kwaadwillige overdrachten. En het biedt je ook de mogelijkheid om je site te redden, zolang je maar binnen die tijd voor de verlenging betaalt.
Img Illus Automatic

Automatische online bescherming.

Privacy van domeinen en bescherming is alsof je een online bewaker hebt. Het scant automatisch voor malware en gebruikt continue beveiligingsmonitoring om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden. Het houdt ook de zwarte lijsten van zoekmachines in de gaten om de reputatie van je domein te beschermen.

FAQ

* Disclaimers