Waarom je domeinnaam verhuizen?

Je bent hier waarschijnlijk omdat je huidige domeinprovider niet de service geeft die je nodig hebt, je jouw producten allemaal op één plek wilt onderbrengen of omdat het gewoon tijd is voor iets nieuws. Het is ons doel om dit proces zo rechtlijnig mogelijk voor je te maken.

 

Alles onder één dak.

Als je meerdere domeinen beheert, is het veel makkelijker als alles op één plek zit. Wij zorgen dat het proces eenvoudig verloopt, dus geen stress voor jou.
 

Iedereen kan dit.

Je hoeft geen techneut te zijn om aan de slag te gaan. Ons proces is supereenvoudig zodat je snel online bent.
 

Eenvoudig management.

Subdomeinen? Doorsturen? We doen dat, en meer. Plus, onze tools voor domeinmanagement zijn voor iedereen eenvoudig in gebruik.
 

Altijd up-to-date.

Wij monitoren je domeinen in realtime om ervoor te zorgen dat je altijd online bent.
 

Ga wereldwijd.

Je bent hier niet beperkt tot .com domeinen. Kies uit een breed scala aan domeinnamen, in meerdere talen en met vele extensies.
 

Batchaankoop.

Waarom zou je maar één domein kopen? Bespaar tot wel 31% als je zes of meer .com domeinen tegelijkertijd registreert of overzet.
1 Godaddy Domain Transfers Icon

Het gaat automatisch.

Ons overdrachtproces is geautomatiseerd, snel en er zijn geen risico‘s aan verbonden. En dat betekent dat het verplaatsen van je domein op de achtergrond gebeurt; jij kunt gewoon aan je volgende uitdaging werken.
2 Godaddy Domain Auctions Icon

Veilingen op aanvraag.

Ooit afgevraagd wat er gebeurt met verlopen domeinen? Die worden geveild en dat betekent dat je de kans krijgt om een geweldige naam te bemachtigen. Ga naar onze Domeinveilingen website voor meer informatie.
3 Godaddy Domains Backorder Icon

Reserveer je droomdomein.

Als iemand al je ideale domein heeft geregistreerd, dan heb je nog steeds een kans om deze later te bemachtigen. Meld je aan voor de nalevering van het domein dat je wilt en mogelijk ben je snel de gelukkige eigenaar. Da‘s pas een mooie tweede kans, toch?

“Ik had een aantal problemen met het overzetten van mijn domeinnaam, mijn website en mijn email. De klantenservice stelde een pakket samen, beantwoordde al mijn vragen en hielp om alles voor elkaar te krijgen.” 

Cameron Baker & Associates

FAQ

*,** Disclaimers