Vind je perfecte domeinnaam.

Bijna 19 miljoen klanten vertrouwen op ons met hun domeinen. Vast gebaseerd op iets...
Experts staan voor je klaar en nemen je telefoontje graag aan.
Lage prijzen en een enorme selectie. Wie houdt daar niet van?

Wat krijg ik hier allemaal voor?

Eenvoudige domeinconfiguratie. Geen technische vaardigheden vereist.
Aangepast webadres voor maximaal 100 subdomeinen.
Realtime monitoring om ervoor te zorgen dat je altijd online bent.
Snelle en eenvoudige tools om je domeinen naar welke bestaande website dan ook door te sturen.
400 professionele e-mailaliassen (zoals sales@coolexample.com).
Eersteklas support van onze webprofessionals die klaar staan ​​om te helpen

Waarom zou je kiezen voor GoDaddy?

We hebben meer dan 78 miljoen domeinen in beheer en hebben dus meer ervaring dan wie dan ook. We zorgen ervoor dat je het juiste domein vindt en dat het een veilig online thuis is.

Honderden geweldige nieuwe domeinen voor .com, .net en .org
Uitgelichte domeinextensies

Vind het domein dat op jou van toepassing is.

Bekijk al onze nieuwe domeinen

Jouw vragen, onze antwoorden.

Wat is een domeinnaam?

Domeinnamen zijn in het leven geroepen om IP-adressen makkelijker te kunnen onthouden. Elke computer heeft een uniek IP-adres, net als een woonadres. Maar in plaats van het memoriseren van elk IP-adresnummer, kennen we domeinnamen toe aan deze nummers, zodat we ze makkelijker kunnen onthouden. Het domein naam systeem (ofwel DNS), vertaalt domeinnamen weer naar hun IP-adressen zodat computers met elkaar kunnen communiceren. Wanneer je een domeinnaam in je webbrowser typt, gebruikt de browser dat domein om het corresponderende IP-adres te vinden en laat het je de geassocieerde website zien. Als je een bedrijfseigenaar bent, kan GoDaddy je helpen bij het vinden van een domeinnaam die het best bij je onderneming past zodat je makkelijk je website kan promoten.

Maar het draait bij GoDaddy niet alleen om domeinnamen. We hebben alles waarmee je zo online kunt gaan. Van betaalbare webhosting en e-mailhosting, tot het bouwen van je eigen website en nieuwe klanten aantrekken, GoDaddy zorgt voor je.

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?

Een domeinnaam dient als je eigen identiteit op het internet. Als je jezelf, je merk of je bedrijf wilt promoten, dan is een gespecialiseerde domeinnaam cruciaal. Een domein dat geheel aan jouw behoeften voldoet, zorgt ervoor dat je professioneel en bekwaam overkomt en kan je aanwezigheid op het web zo‘n boost geven dat je opvalt. Als je een bedrijf start, kan een zoektocht naar een domeinnaam je helpen om gevonden te worden en bereikbaar te zijn. We hebben wat geweldige tips voor je om de beste naam voor je te vinden.

Kan ik hulp krijgen bij het zoeken naar een domeinnaam?

Absoluut! Onze tool Domeinnaam zoeken geeft je suggesties en alternatieve namen voor elke zoekopdracht voor een domeinnaam. Als je nog steeds moeite of gewoon wat extra hulp nodig hebt, dan staat ons toonaangevende support team voor je klaar om met jou de beste domeinnaam voor je bedrijf of voor jezelf te zoeken.

Is er een limiet op hoe lang of kort mijn domein moet zijn?

Er zijn beperkingen aan de lengte. Doorgaans is de minimumlengte 1 teken en het maximum 63 tekens. Idealiter vertegenwoordigt je domeinnaam je merk, of dit nu persoonlijk of die van je bedrijf is. We bieden je wat richtlijnen voor het kiezen van de perfecte domeinnaam, wat je situatie ook moge zijn.

Wat als het domein dat ik wil al bezet is?

Wees niet al te teleurgesteld bij je zoektocht naar de juiste domeinnaam als de naam die je wilt, al is vergeven. We hebben namelijk een paar mogelijkheden voor je. Je kunt bijvoorbeeld onze Domeinbemiddelingsservice proberen, waar wij met de huidige eigenaar onderhandelingen uitvoeren over het kopen van het domein. We bieden ook Domeinreservering, waar jij een naleveringkrediet koopt zodat je kans maakt op het verkrijgen van dat domein wanneer deze geveild wordt.

Kan ik elke domeinextensie kopen?

Een handjevol domeinen heeft beperkingen, wat betekent dat je deze alleen kunt kopen wanneer je aan bepaalde criteria voldoet of de bevoegdheid hebt (zoals bijvoorbeeld .gov, .edu en .mil). Maar de beste extensies zijn voor iedereen beschikbaar. En de meeste landcode Top Level Domains (ccTLD‘s) zijn door iedereen aan te schaffen, zelfs als je niet in dat land woont.