Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help
none
Allen voor een, en één voor jou.


Domeinextensies waren ooit beperkt tot een klein aantal. Je had .com, .org en .net, daarna kwam er .co en alle regionale keuzes die voor hun eigen landen van toepassing waren. Maar toen men zag dat kwalitatief sterke domeinnamen steeds lastiger te vinden waren, werden nieuwe domeinextensies toegevoegd om die leegte op te vullen. En het waren er niet zomaar een handjevol. Het zijn er honderden.
none
Een domein helemaal voor jezelf.
Genoeg kansen met al die nieuwe domeinextensies die elke dag worden uitgegeven. Bijvoorbeeld, je bent een fotograaf en wil je bedrijf goed van de grond krijgen. Voeg .photos of .photography aan je domein toe en je laat de rest van de wereld zien waar je voor staat. Of word nog creatiever en vind een domeinextensie dat een letterlijke extensie is van je bedrijfsnaam. Het enige probleem nu is uit te knobbelen welke je wilt kopen.
Vind het perfecte domein voor welke website dan ook.
none
Niets houdt je meer tegen.
Kun je niet de .com van je dromen vinden? Geen probleem, er zijn genoeg andere opties; zoveel dat het zelfs lastig kan zijn er een te kiezen. Zoek daarom door de categorieën en filter je keuzes. Er is er een voor iedereen. Je moet er gewoon mee aan de slag gaan.