Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

Domeinreservering

Je ideale domein bemachtigen hoeft helemaal niet een droom te zijn.

Voor slechts
21,06 € per stuk

Inclusief registratie- en ICANN-kosten.
Gratis dagelijkse controle houdt je domein in de gaten.
Geldig totdat je bent geslaagd. Als je het domein niet krijgt, wijs dan gewoon een andere naam toe.
 

Wat is eigenlijk een domeinreservering?

Ken je nog die genummerde bonnetjes bij de bakker of slager? Een domeinreservering werkt eigenlijk net zo. Als een domein al eerder door iemand werd beheerd en nu vrijkomt, sta jij op je beurt te wachten. Natuurlijk komt er nog iets meer bij kijken.

 

Iemand anders heeft het al maar jij wil het. Daar gaan we voor zorgen.

illu-domain-back-order-buy-a-lot
Als je veel koopt, waarom zou je dan niet veel korting krijgen?
Wil je nóg meer domeinen? Onze Kortingsclub voor domeinen biedt de laagste tarieven op nieuwe domeinen, en je krijgt een lidmaatschap voor GoDaddy Veilingen, en dat alles voor slechts 9,25 €/mnd. Vind maar eens een betere deal dan deze.

FAQ

 • Wat is een domeinreservering?

  Het plaatsen van een domeinreservering is eigenlijk een soort reservering voor een domeinnaam die op de naam van iemand anders is geregistreerd. Als de domeinnaam verloopt, krijg jij de kans deze te registreren voordat hij wordt vrijgegeven.

  Ga voor meer informatie naar de ondersteuningspagina Domeinreserveringen en domeinnaambewaking
 • Hoe reserveer ik een domeinnaam bij GoDaddy?

  Als je niet weet hoe je een domeinnaam moet reserveren, dan ben je niet de enige. Het proces kan per registerhouder iets verschillen, maar de algemene procedure is over het hele internet hetzelfde. Als jij een domeinnaam reserveert, doen wij een betaling voor de domeinnaam zodra deze verloopt. Als jij de enige bent die de domeinnaam heeft gereserveerd, dan is de domeinnaam van jou, zonder extra kosten. Als de domeinnaam naar de veiling gaat, dan gebruiken we jouw reserveringsbetaling om het openingsbod te plaatsen. Je kunt doorgaan met bieden op de domeinnaam, of je reserveringstegoed eenvoudig verplaatsen naar een andere domeinnaam.
 • Krijg ik een garantie op domeinreserveringen?

  Hoewel we niet kunnen garanderen dat je je droomdomeinnaam krijgt, zullen we er wel alles aan doen om deze voor je te bemachtigen. Als de huidige registrant de domeinnaam niet verlengt, gebruiken we elk registratiekanaal dat we tot onze beschikking hebben om het voor jou te registreren. Met onze reserveringsprocedure krijgen alle klanten de kans de domeinnaam te bemachtigen die ze willen hebben.

  Raadpleeg voor meer informatie Garandeert domeinreservering de registratie van mijn domeinnaam?
 • Hoe weet ik wanneer een domeinnaamreservering beschikbaar wordt?

  Als je een domeinnaamreservering koopt, krijg je bericht zodra deze naam beschikbaar is. En als je een reservering plaatst op GoDaddy, krijg je gratis tools voor dagelijkse controle om de domeinnaam in de gaten te houden.

  Raadpleeg voor meer informatie Wat is domeinnaambewaking?
 • Waarom moet ik mijn domeinreservering plaatsen bij GoDaddy?

  Als je een domeinnaam reserveert bij GoDaddy, geven wij je meerdere kansen om je droomdomeinnaam te bemachtigen. Wij geven je de tools om online succesvol te zijn. Elke reservering is inclusief gratis Domeinnaambewaking, een jaar lidmaatschap van GoDaddy Veilingen®, een jaar domeinnaamregistratie en begint met je eerste bod als de domeinnaam die je reserveert naar de veiling gaat.

  Raadpleeg voor meer informatie Wat is domeinreservering?
 • Ik heb een domeinnaamreservering gekocht. Wat gebeurt er nu?

  De volgende stap bestaat uit het gebruiken van je lidmaatschap voor Domeinnaambewaking om de voortgang van je reservering bij te houden. Nadat je een domeinnaam gereserveerd hebt, controleren wij dagelijks de status en sturen je e-mailmeldingen zodra er iets verandert. Als de huidige registratie verloopt, proberen wij de domeinnaam te bemachtigen voordat de registerhouder deze vrijgeeft aan het publiek. Als het ons lukt en jij de enige met een reservering bent, dan word jij de domeinnaamregistrant. Als er meerdere mensen met een reservering zijn, kun je meedoen aan een veiling om de domeinnaam te bemachtigen.
  Raadpleeg voor meer informatie De GoDaddy Veilingen-watchlist gebruiken.
 • Waar kan ik mijn domeinreservering bekijken?

  Je kunt inloggen op je GoDaddy-account om in Domeinbeheer je reservering te bekijken en controleren. Daar wordt alle belangrijke informatie die je nodig hebt weergegeven, zoals statusupdates en de vervaldatum van de domeinnaam.

  Raadpleeg voor meer informatie Domeinreserveringen en bewaakte domeinen bekijken.
 • Kan ik privacy toevoegen aan mijn domeinnaamreservering?

  Ja. Je persoonlijke contactgegevens worden bij het registreren van een domeinnaam standaard openbaar gemaakt in de WHOIS-database. Maak je echter geen zorgen. Je kunt jezelf eenvoudig beschermen door Domains By Proxy®-privéregistratie toe te voegen aan je reservering.

  Raadpleeg voor meer informatie Privacy toevoegen aan reservering domeinnamen.
 • Wanneer kan ik de gereserveerde domeinnaam in mijn account verwachten?

  Als het ons lukt jouw droomdomein te bemachtigen, dan registreren we de domeinnaam op jouw naam en voegen deze binnen 45 dagen toe aan je account. De kosten voor een jaar lang domeinregistratie zijn inbegrepen in de kosten van je reservering. Jaarlijkse kortingen zijn alleen verkrijgbaar voor NIEUWE aankopen. Producten worden tot opzegging automatisch verlengd. Je kunt automatisch verlengen uitschakelen door naar je GoDaddy-account te gaan. 
 • Mijn reservering is niet gelukt. Wat moet ik doen?

  Als je domeinnaamreservering niet is gelukt, raden wij je aan het nog eens te proberen met een andere domeinnaam. Je kunt je reservering snel en eenvoudig naar een andere domeinnaam verplaatsen.

  Raadpleeg voor meer informatie Een reservering naar een andere domeinnaam verplaatsen.