Kortingsclub voor domeinen.

Meld je nu aan als lid en ontvang het hele jaar lang korting.

Bespaar op de vermelde prijs wanneer je verlengt.

17,17 € per maand*

Jaarabonnement verplicht.

Dit krijg je allemaal bij een lidmaatschap.

Het hele jaar door geld besparen op domeinen met de laagste prijzen van de sector

De laagste prijzen voor nieuwe domeinen, overdrachten, verlengingen en zelfs voor de kosten van vooraf registreren.

Volledige toegang tot GoDaddy Auctions®

Profiteer van deals via de beste websites op de domeinservicemarkt dankzij een GRATIS GoDaddy Auctions®-lidmaatschap.

Geld besparen op professionele domeinonderhandelingen

Domein al in gebruik? Laat de onderhandelingen over aan onze experts. Je ontvangt 28% korting op onze Domeinmakelaarservice.

Iedereen kan geld besparen op domeinen en domeingerelateerde services.

Wacht niet op de volgende domeinuitverkoop of op aanbiedingen per e-mail als je iedere dag tot wel 60% kunt besparen. De kortingsclub voor domeinen zorgt ervoor dat je profiteert van de laagste domeinprijzen op het web zonder aanschafminimum, van .com en .net, tot next-gen domeinen zoals .nyc, .club en .city. Kortingen zijn van toepassing op alle registraties, inclusief op kosten van registraties vooraf van onze nieuwste domeinen.

Veelgestelde vragen

Wat is de kortingsclub voor domeinen?

Als je veel domeinnamen registreert, kun je veel geld besparen met onze kortingsclub voor domeinen; zonder haken of ogen, gewoon eerlijk en voordelig.

Als je lid bent van onze kortingsclub voor domeinen, betaal je minder voor de domeinnamen die je koopt. Je krijgt ook een gratis GoDaddy-veilingenlidmaatschap en een fikse korting op onze domeinmakelaarservice.

Wij raden dit product iedereen aan die vaak domeinnamen koopt of die al een grote portfolio heeft aan domeinregistraties en geld wil besparen. Misschien zie je domeinnamen als een investering in onroerend goed, en wil je geld besparen op toekomstige aankopen. Of misschien heb je een bedrijf dat veel intellectueel eigendom in bezit heeft wil je gewoon je domeinbezittingen zo betaalbaar mogelijk houden. Ongeacht je situatie, de kortingsclub voor domeinen helpt je om geld te besparen.

Hoe weet ik of de kortingsclub voor domeinen iets voor mij is?

Met prijzen die nog lager zijn dan onze bulkdomeinregistraties kun je rekenen op nog grotere besparingen voor elk domein dat je hebt of wilt kopen.

En het is natuurlijk ook prettig om te weten dat je de beste deal krijgt die GoDaddy je kan bieden, zodat het uitbreiden van je domeinportfolio eenvoudiger is dan ooit. Kortom, de kortingsclub voor domeinen is gewoon een must voor iedereen die investeert in domeinnamen.

Wat voor kortingen bieden jullie op domeinen?

Met dit product krijg je op onze dagelijkse domeinprijzen geweldige kortingen van tussen de 20% en 60%. En dat is volgens ons helemaal niet zo slecht.

En we gaan nog een stap verder. We geven je niet alleen de beste prijzen voor nieuwe domeinregistraties, bij ons krijg je ook de beste deals als je domeinen verlengt of overbrengt. Dus of je nu al een aantal domeinen hebt of pas begonnen bent, de kortingsclub voor domeinen geeft je veel extra's.

Wat als al mijn domeinen bij een andere registerhouder staan?

Geen enkel probleem. Je krijgt met de kortingsclub voor domeinen een geweldige deal op al je domeinnamen, inclusief verlengingen en overdrachten. Als je je portfolio naar ons overbrengt, bespaar je geld en hou je alles gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. En als je lid bent van onze kortingsclub voor domeinen, krijg je alles voor de allerlaagste prijzen.

Raadpleeg voor meer informatie over het verplaatsen van je domeinen naar GoDaddy, ons hulpartikel Mijn domein overbrengen naar GoDaddy.

Helpt de kortingsclub voor domeinen me om domeinen te verkopen?

Als lid van de kortingsclub voor domeinen krijg je toegang tot onze gigantische domeinnamen- aftermarket, GoDaddy-veilingen, waar je je domeinregistraties kunt verkopen en echt geld kunt verdienen. Met je GoDaddy-veilingen-lidmaatschap kun je je domeinen op de veiling zetten. En als de grootste registerhouder ter wereld is GoDaddy de perfecte plek om je domeinen te veilen. Wij verkopen zoveel domeinnamen omdat onze klanten vertrouwen op GoDaddy en de uitstekende service die we bieden.

Wat moet ik doen als ik een lidmaatschap van de kortingsclub voor domeinen heb gekocht?

Om gebruik te maken van alle kortingen van de kortingsclub voor domeinen hoef je helemaal niets te doen. Geen installatie vereist. Meld je gewoon aan en vanaf dat moment krijg je korting op elke domeinnaam die je koopt en die je verlengt.
Samantha S.
GoDaddy-expert

We helpen je graag. Echt waar.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46