Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help
 
Please Wait...
Voer hieronder de beveiligingstoegangscode in:
 
Toegangscode: 
Voer code in: 
    

Draag hier je domeinen over!

Vanaf slechts 6,71 €* & Gratis verlenging voor één jaar. ++
 • Dit krijg je
 • Domeinservices
 • Veelgestelde vragen

Wat krijg je allemaal voor de prijs van je domein:

 • Eenvoudig je domein installeren – geen technische kennis nodig.
 • Je domein eenvoudig forwarden naar een bestaande website.
 • Tot 100 subdomeinen om je website aan te passen.
 • 100 professionele e-mailaliassen (bijv. verkoop@coolexample.com).

GoDaddy is de one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om online te gaan en je bedrijf te laten groeien, van websitebouwers tot hostingoplossingen en nog veel meer. Kies voor ons en wij helpen je om te groeien.

Wij maken domeineigendom eenvoudiger, sneller en meer privé.

Je vindt hier alles, van het beschermen van je privacy via een privéregistratie tot bulkoverdracht van je domeinen.

 

GeoDomainMap-tool

Snel zoeken en alle beschikbare domeinnamen voor een specifiek gebied of een bepaalde regio registreren (bijv. CedarRapidsCreativeWriters.com).

 
 

Internationale domeinnamen (IDN)

Registreer .COM, .NET, .ORG en andere populaire domeinnamen in een van de meer dan honderd talen, variërend van Afrikaans tot Vietnamees. Zoek met behulp van westerse of specifieke tekensets.

 
 

Domeinoverstappen

Breng je domein over naar GoDaddy — het is snel, automatisch en zonder risico! Je houdt de resterende tijd van je registratie en krijgt een verlening van één jaar, helemaal voor niks!

 
 

Domeinreservering

Volg de status van een domein dat op dit moment door iemand anders is geregistreerd. Zorg ervoor dat je op tijd bent om dat domein te registreren als het beschikbaar komt door het voor een zachte prijs te reserveren.

 
 

Bulkdomeinkortingen

BESPAAR tot wel 31% als je zes of meer .COM's tegelijkertijd overbrengt of registreert.***

 
 

Domeinveilingen

Populaire domeinen kopen en verkopen op GoDaddy-veilingen. Meer

 

Waarom zou ik mijn domeinen overbrengen naar GoDaddy?

De kosten voor bulkdomeinoverdrachten worden per naam berekend tegen een vast bedrag van GoDaddy. Je betaalt dus niets meer dan de eigenlijke kosten en de ICANN-kosten, indien van toepassing. Je kunt de tijd die je nog over hebt bij je huidige registratie meenemen EN bovendien krijg je van ons een gratis registratie van een jaar bij ieder domein dat je overbrengt.* Als je genoeg domeinen overbrengt, kan dit resulteren in een aanzienlijke besparing.

*.CO.UK, .ORG.UK, .ME.UK, .EU, .ES, .SE, .COM.AU, .NET.AU and .ORG.AU zijn exclusief de verlenging van één jaar.

Kan ik mijn domeinen altijd overbrengen?

Je kunt jouw domeinen vrijwel altijd overbrengen. ICANN verbiedt echter domeinoverdrachten binnen 60 dagen na de oorspronkelijke registratie of binnen 60 dagen na een eerdere overdracht (met uitzondering van .AU). ICANN-beleid

Hoe kan ik meerdere domeinen tegelijkertijd overbrengen?

 1. Controleer of het e-mailadres van de administratieve (admin) contactpersoon voor ieder domein up-to-date is. Je GoDaddy en je huidige registerhouder gebruiken dit e-mailadres om contact met je op te nemen tijdens de overdracht. Om je administratieve e-mailadres te verifiëren, kun je ieder domein opzoeken in de WHOIS-database.

  Bij .AU-domeinen wordt de ‘contactpersoon beheer’ ook wel contactpersoon registrant genoemd.

 2. Ontgrendel vervolgens alle domeinnamen die je wilt overbrengen. Vraag je huidige registerhouder om informatie.

 3. Het kan voorkomen dat je een autorisatiecode (ook wel overdracht- of EPP-code genoemd) van je huidige registerhouder nodig hebt. Dit is echter niet altijd nodig, zoals bij het overbrengen van top-level domeinen met landcodes (ccTLD's). Als de autorisatiecodes niet in je accountmanager staan, vraag dan of je huidige registerhouder ze per e-mail naar je wil sturen.

 4. Koop GoDaddy domeinoverdrachten voor tot wel 500 domeinnamen tegelijk, door ieder domein op een aparte regel te zetten in onze tool voor bulkdomeinoverdrachten. Als de extensie die je wilt overbrengen niet vermeld staat, kun je die domeinnaam niet naar ons overbrengen.

  Kies een van de volgende opties onder 'Selecteer de naamservers die je wilt overbrengen':

  • Mijn huidige naamservers behouden. Als je domeinnaamoverdracht gekoppeld is aan een actieve website, kies dan deze optie om er zeker van te zijn dat er tijdens de overdracht geen onderbreking is in prestatie van je site.

  • Schakel over naar GoDaddy’s geparkeerde naamservers. Kies deze optie als je bij ons een e-mailaccount voor de domeinnaam hebt, als je onze off-site DNS gebruikt of als je vóór de overdracht een premium DNS-overdrachtsjabloon hebt gemaakt.

   OPMERKING: Als je deze optie selecteert en geen off-site DNS of premium DNS-overdrachtsjabloon gebruikt, parkeren we de domeinnaam op onze geparkeerde naamservers en maken we een standaardzonebestand aan in je account. Je kunt de Zone File Editor in het DNS-beheer gebruiken om het nieuwe zonebestand te bewerken. Voor meer informatie ga je naar DNS voor je domeinnamen beheren.

  > Let op: als je .UK, .CA, .EU, .ES, .SE en .AU-domeinnamen wilt overbrengen naar GoDaddy moet je andere instructies volgen.

  Voor meer informatie verwijzen wij je naar dit artikel.

 5. Hoe lang duurt het voordat mijn domeinen overgebracht zijn?

  De meeste domeinoverdrachten zijn binnen vijf tot zeven dagen klaar. Hoe lang het duurt is afhankelijk van je extensie. Voor details over het overbrengen van top-level domeinen met landcode (ccTLD's), ga je naar Over ccTLD's en klik op het hulpartikel voor jouw domeinextensie.

  Kan ik de voortgang van mijn bulkdomeinoverdracht volgen?

  Absoluut! Je kunt de voortgang van je overdrachten volgen met de onderstaande stappen:

  1. Log in op Mijn account op GoDaddy.

  2. Naast Domeinen zie je de knop Uitvoeren. Klik daar op.

  3. Open het menu Domeinen linksboven en klik op Openstaande overdrachten. Voor elke domeinnaam die je wilt overbrengen zie je het volgende:

   • Status — Dit geeft aan hoe ver de overdracht gevorderd is. Houd je cursor boven de voortgangsbalk van een overdracht en klik op het ? pictogram, of klik op de link Benodigde actie of Fout om de details te bekijken.

   • Administratief e-mailadres — Dit veld laat het e-mailadres zien dat gekoppeld is aan die domeinnaam.

    Hoe kun je zoeken in de lijst van domeinen die overgebracht moeten worden?

  Wat en wanneer moet ik betalen voor het behoud van mijn domein?

  Om je domein te behouden word je wanneer je domein verloopt, het jaarlijkse bedrag in rekening gebracht. Het bedrag is de dan geldende jaarlijkse verkoopprijs voor dat domein.

Ondersteuning

Krijg ondersteuning en wissel ideeën uit. Doe mee met de gemeenschap op GoDaddy Support voor:
 • Rechtstreekse toegang tot informatie en nieuws dat jou interesseert
 • Communiceren met andere leden
 
 • Toegang tot nieuwe functies
 • Bèta-releases bekijken
 
 • Kortingscodes ontvangen
 • Meedoen aan enquêtes en nog veel meer
 
 
Ons deskundig verkoop- en ondersteuningsteam staat voor je klaar.
 • Technische ondersteuning en verkoop: 078 48 20 46