Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Bulkregistratie

 
Please Wait...
Voer hieronder de beveiligingstoegangscode in:
 
Toegangscode: 
Voer code in: 
    
GA
Bespaar ENORM door meerdere domeinen te registreren.
 • Dit krijg je
 • Domeinservices
 • Veelgestelde vragen

Wat krijg je allemaal voor de prijs van je domein:

 • Eenvoudig je domein installeren – geen technische kennis nodig.
 • Je domein eenvoudig forwarden naar een bestaande website.
 • Tot 100 subdomeinen om je website aan te passen.
 • 100 professionele e-mailaliassen (bijv. verkoop@coolexample.com).

GoDaddy is de one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om online te gaan en je bedrijf te laten groeien, van websitebouwers tot hostingoplossingen en nog veel meer. Kies voor ons en wij helpen je om te groeien.

Wij maken domeineigendom eenvoudiger, sneller en meer privé.

Je vindt hier alles, van het beschermen van je privacy via een privéregistratie tot bulkoverdracht van je domeinen.

 

GeoDomainMap-tool

Snel zoeken en alle beschikbare domeinnamen voor een specifiek gebied of een bepaalde regio registreren (bijv. CedarRapidsCreativeWriters.com).

 
 

Internationale domeinnamen (IDN)

Registreer .COM, .NET, .ORG en andere populaire domeinnamen in een van de meer dan honderd talen, variërend van Afrikaans tot Vietnamees. Zoek met behulp van westerse of specifieke tekensets.

 
 

Domeinoverstappen

Breng je domein over naar GoDaddy — het is snel, automatisch en zonder risico! Je houdt de resterende tijd van je registratie en krijgt een verlening van één jaar, helemaal voor niks!

 
 

Domeinreservering

Volg de status van een domein dat op dit moment door iemand anders is geregistreerd. Zorg ervoor dat je op tijd bent om dat domein te registreren als het beschikbaar komt door het voor een zachte prijs te reserveren.

 
 

Bulkdomeinkortingen

BESPAAR tot wel 31% als je zes of meer .COM-domeinen tegelijk registreert of verhuist.***

 
 

Domeinveilingen

Populaire domeinen kopen en verkopen op GoDaddy-veilingen. Meer

 

Zoeken naar meerdere domeinen - kan het eenvoudiger?

GoDaddy maakt het gemakkelijker om meerdere domeinen te registeren met de bulkdomeincheck-tool. Voer tot wel 500 domeinen in en zorg ervoor dat ieder domein dat je wilt op een aparte regel staat. Vink vervolgens de kleine vakjes aan naast de extensies waarop je wilt zoeken (.COM, .ME enz.) en klik op GO.

GoDaddy geeft twee lijsten weer: Onbeschikbare domeinnamen en Mijn geselecteerde domeinnamen. Gebruik de optie Alles selecteren om alle beschikbare domeinen snel te registreren of blader door de lijst en selecteer de domeinen die je één voor één wilt registreren.

Waarom moet ik meer dan één domeinnaam registreren?

Er zijn voldoende redenen om meer dan één domeinnaam te hebben. Bedrijven kopen bijvoorbeeld vaak spelfouten van hun naam, om ook mensen die niet goed kunnen spellen (of typen) te bereiken. Domeinspeculanten kopen vaak honderden of duizenden domeinnamen om in elk geval een gedeelte ervan met winst te verkopen. Voor hen is het zoeken naar meerdere domeinen een must.

Maar het kopen van varianten op een domeinnaam heeft ook andere voordelen:

 • Het voorkomt dat je concurrenten een domeinnaam kopen die lijkt op die van jou en zo consumenten laten denken dat ze van jou kopen
 • Je kunt aparte producten op aparte websites verkopen
 • Je bereikt meer bezoekers door trefwoorddomeinen die van jou is naar je belangrijkste website
 • Vergroot je kansen om te worden vermeld door de grootste zoekmachines
 • Richt je op specifieke groepen consumenten door domeinnamen te gebruiken die hen aanspreken
 • Geef je klanten meer mogelijkheden om jou op het internet te vinden
 • Bescherm je merk en online-identiteit tegen krakers die proberen je gerelateerde domeinen te verkopen voor krankzinnige prijzen

Dankzij GoDaddy’s tool voor het bulksgewijs zoeken naar domeinnamen kun je tegelijkertijd de beschikbaarheid van maximaal 500 domeinen controleren.

Geeft GoDaddy korting voor meerdere domeinen?

We bieden kortingen op meerdere domeinen, maar de korting is afhankelijk van het domein en de extensie.

Wat moet ik doen als een domein dat ik wil hebben al geregistreerd is door iemand anders?

Het eerste wat je moet doen, is kijken wie het domein heeft geregistreerd in de WHOIS-database. Als de eigenaar het domein niet privé heeft geregistreerd, kun je zijn of haar contactgegevens hier vinden. Als de eigenaar privacy heeft, worden zijn of haar persoonlijke contactgegevens niet weergegeven.

Als je wilt, kun je direct contact opnemen met de eigenaar en vragen of hij of zij de domeinnaam wil verkopen. Als het gaat om een privéregistratie moet je contact opnemen met de eigenaar via het bedrijf dat de registratie verzorgt.

Weet je niet zeker of je dit zelf kunt? Kijk dan eens naar de Domeinkoopservice van GoDaddy, waar een van onze medewerkers optreedt als tussenpersoon tussen jou en de verkoper. Onze tussenpersoon onderhandelt om je de laagst mogelijke prijs te kunnen bieden, tot een limiet die jij aangeeft.

Kan ik een verlopen domein registreren?

Als een domein verlopen is en de eigenaar het niet op tijd heeft verlengd, kan het domein worden vrijgegeven. Als een domein naar de openbare veiling gaat, kun je erop bieden om het op die manier in bezit te krijgen.

Als een verlopen domein niet wordt verlengd, ingeruild of verkocht op de veiling, gaat het terug naar het register. Het register bepaalt vervolgens of en wanneer het domein weer wordt vrijgeven voor registratie. Als het weer is vrijgegeven, kan het domein via iedere registerhouder worden geregistreerd, waaronder GoDaddy.

Ik heb een spelfout gemaakt in mijn domeinnaam. Wat moet ik nu doen?

Als je een domein hebt geregistreerd, is het van jou. Zelfs als je een spelfout hebt gemaakt. We adviseren je om meteen het correcte domein te registreren, als dat nog beschikbaar is. Je kunt het verkeerd gespelde domein annuleren als je wilt, maar we kunnen je de registratiekosten niet vergoeden.

Je kunt het verkeerd gespelde domein ook houden en door laten verwijzen naar je belangrijkste (correct gespelde) domein. Als jij de naam al verkeerd hebt ingetypt, zullen er waarschijnlijk ook anderen zijn die dat doen. Met een verkeerd gespelde domeinnaam kun je bezoekers opvangen die je anders zou mislopen.

Ondersteuning

Krijg ondersteuning en wissel ideeën uit. Doe mee met Gemeenschap op GoDaddy Support voor:
 • Rechtstreekse toegang tot informatie en nieuws dat jou interesseert
 • Communiceren met andere leden
 
 • Toegang tot nieuwe functies
 • Bèta-releases bekijken
 
 • Kortingscodes ontvangen
 • Meedoen aan enquêtes en nog veel meer
 
 
Ons deskundig verkoop- en ondersteuningsteam staat voor je klaar.
 • Technische ondersteuning en verkoop: 078 48 20 46