• Zonder privacy van domeinen
 • Paul Janssens
 • Paul@uwdomeinnamm.com
  Je gegevens zijn zichtbaar
 • Meistraat 1
  2000 Antwerpen
 • +32 3 111 2222
 • Met privacy van domeinen
 • DomainsByProxy.com,LLC
 • 14747 Northsight Blvd.
 • Suite 111, PMB 309
 • Scottsdale, AZ 85260
 • (480) 642-2599

Privacy van domeinen

Stel je persoonlijke gegevens veilig.

vanaf
€ 7,99/jr per domein

 • Beschermt tegen identiteitsdiefstal
 • Voorkomt domeingerelateerde spam
 • Schrikt hackers af

Zakelijk of persoonlijk: kies je dekking.

Wanneer je een domein bij je registerhouder registreert, dienen volgens de regelgeving je persoonlijke gegevens automatisch in een openbare database te worden ingevoerd. Hackers en spammers gebruiken deze vaak als basis voor het samenstellen van mailinglijsten en het stelen van domeinen. GoDaddy heeft twee privacyopties waarmee je je persoonlijke gegevens zorgvuldig kunt verbergen.
PrivacybeschermingPerfect voor personen Privacy- en bedrijfs††bescherming Effectief voor bedrijven
Bescherm je persoonlijke gegevens in de WHOIS-directory
Voorkomt domeingerelateerde spam
Schrikt domeinkapers af
Beschermt je tegen stalkers en pesters
Omvat een persoonlijk e-mailadres dat naar je kan worden doorgestuurd, of kan worden gefilterd of geblokkeerd
Voorkomt onbedoeld verlies van je domein als gevolg van een verlopen creditcard
Voorkomt de meeste onbedoelde of kwaadwillige overdracht van domeinen.
Met TrustedSite van McAfee SECURE kunnen je sitebezoekers erop vertrouwen dat hun informatie veilig is.
Plaatst een online visitekaartje in de WHOIS-directory zodat je meer verkeer krijgt, zonder je privacy op te geven.
€ 9,99 € 7,99/jaar per domein € 32,97 € 14,99/jaar per domein

Waarom kiezen voor Privacybescherming?

photo-private-registration
Jouw identiteit gaat niemand iets aan, behalve ons.
Domains By Proxy®, de privacypartner van GoDaddy, beschermt je tegen hackers, domeinkapers en dataminers door jouw naam, adres en andere gegevens in de openbare WHOIS-directory te vervangen door het bedrijfsadres en telefoonnummer van Domains By Proxy zelf. Jij behoudt complete controle over het domein, waaronder ook het recht om het te verkopen, te verlengen, te annuleren en over te dragen.
Hackers pas op.
Cybercriminelen die websites hacken die op jouw domein worden gehost, gebruiken deze domeinnamen meestal voor oplichterij, om spam te versturen of om malware te verspreiden. Met zowel Privéregistratie als Privacy- en Bedrijfsbescherming worden de persoonlijke gegevens die hackers nodig hebben om controle over je domein te krijgen, veilig verborgen gehouden.

Waarom kiezen voor Privacy- en Bedrijfsregistratie?

Houd rekening met het volgende: Privacy- en bedrijfsbescherming is niet beschikbaar voor bepaalde domeinnamen, inclusief extensies met een landcode (ccTLD's).

Veelgestelde vragen

 • Wat staat er in de WHOIS-database?

  De WHOIS-database is een doorzoekbare lijst van elke domeinnaam die wereldwijd is geregistreerd. Deze bevat de namen, adressen en andere gegevens van de eigenaars van de domeinnamen.

  De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) vereist dat geaccrediteerde registerhouders deze informatie in de WHOIS-database publiceren, zodra het domein is geregistreerd.

 • Kan iedereen mijn informatie zien?

  Het korte antwoord hierop is Ja. De naam, het adres en het telefoonnummer die je opgeeft bij het registreren van je domein, zijn voor iedereen op elk moment toegankelijk. Dit kan goed nieuws zijn als je een domeinnaam hebt die je wilt verkopen. Het kan echter ook slecht nieuws zijn als je naam en contactgegevens worden verzameld door een spammer, hacker of andere cybercrimineel.

 • Hoe zit het met mijn bedrijf? Ik wil dat mensen me kunnen vinden.

  Privacy- en bedrijfsbescherming omvat een virtueel visitekaartje dat ontworpen is om verkeer naar je website te genereren en het bereik van je activiteiten te vergroten zonder je privacy op te offeren.

 • Hoe werkt Privacybescherming?

  Je persoonlijke gegevens worden niet in de WHOIS-database vermeld waar iedereen ze kan zien. Onze partner Domains By Proxy zal deze vervangen met hun eigen gegevens. Het domein is nog steeds van jou, maar alleen jij en Domains By Proxy® weten dit.

 • Wat zijn de voordelen van privacybescherming?

  Privacybescherming via Domains by Proxy biedt je volledige controle over je domeinnamen en beschermt je tegelijkertijd tegen identiteitsdiefstal, domeingerelateerde spam en domeinnaamkaping.

  Domains By Proxy maakt zelfs een persoonlijk en uniek e-mailadres voor elke domeinnaam aan. Jij beslist of de e-mail naar je wordt doorgestuurd, wordt gefilterd of helemaal wordt geblokkeerd.

 • Wat is Privacy & Zakelijke bescherming?

  Privacy en Zakelijke bescherming heeft alle functies van Privacybescherming, plus Domeineigendomsbescherming, zegel TrustedSite en Bedrijfsregistratie. Het beschermt je persoonlijke gegevens en je bedrijfsdomein, zorgt ervoor dat je bedrijf zichtbaar is en biedt vertrouwen aan je klanten.

  Je ontvangt ook updates via e-mail en een jaarlijks rapport over je domeinnaamstatus waardoor je belangrijke domeinnaaminformatie bij kunt houden.

  OPMERKING: Controleer voordat je Privacy- en bedrijfsbescherming koopt of de registrantcontactgegevens voor je domeinnaam een geldig e-mailadres bevatten. Je moet toegang hebben tot het e-mailadres van de registrant om ervoor te zorgen zodat je toekomstige wijzigingen aan je domeinnaam of de service Privacy- en bedrijfsbescherming ontvangt. Raadpleeg voor meer informatie De contactgegevens van je domeinnaam bijwerken