Je gegevens zijn zichtbaar
 • Zonder privacy van domeinen
 • {{shopperInfoForPrivacy.FirstName}} {{shopperInfoForPrivacy.LastName}}
 • {{shopperInfoForPrivacy.EmailAddress}}
 • {{shopperInfoForPrivacy.Address}}
 • {{shopperInfoForPrivacy.Address2}}
 • {{shopperInfoForPrivacy.City}}, {{shopperInfoForPrivacy.State}} {{shopperInfoForPrivacy.PostalCode}}
 • {{shopperInfoForPrivacy.Phone}}
 • Met privacy van domeinen
 • DomainsByProxy.com,LLC
 • 14747 Northsight Blvd.
 • Suite 111, PMB 309
 • Scottsdale, AZ 85260
 • (480) 642-2599

Privacy van domeinen

Stel je persoonlijke gegevens veilig.

 • Beschermt tegen identiteitsdiefstal
 • Voorkomt domeingerelateerde spam
 • Voorkomt domeinhacking
Aan de slag vanaf
€ 9,67/jaar per domein
, voeg privacy toe aan je onbeschermde domeinen.
Kies een pakket voor elk domein dat hieronder wordt vermeld
Domeinen
 • Geen privacy

  Je persoonlijke gegevens zijn voor iedereen zichtbaar

 • Privacybescherming

  € 9,67/jaar per domein
   

  Alles selecteren
 • Privacy & Zakelijke bescherming

  € 18,14/jaar per domein

  Alles selecteren
 • {{ domain.DomainName }}
  Uitsluitend bedrijfsregistratie en gecertificeerd domein
Weergeven:
Previous Pagina: {{currentPage}} / {{pageCount()}} Next
De prijs in je winkelwagen wordt berekend zodat deze overeenkomt met de registratieduur van je domein.
{{ UpdatedPrivacyCount }} Geselecteerde domeinen
 • {{ domain.DomainName }} Privacy & Zakelijke bescherming
Weergeven:
Previous Pagina: {{currentPage}} / {{pageCount()}} Next
Er zijn helaas geen domeinen in je account gevonden. Controleer of je bij het juiste account bent aangemeld.
Een nieuwe domeinnaam registreren en beschermen
Vind de perfecte naam. En bescherm hem dan.
Voer een domeinnaam in
Aanmelden om de domeinen die je al hebt extra te beschermen.

Zakelijk of persoonlijk: kies je dekking.

Wanneer je een domein bij je registerhouder registreert, worden je persoonlijke gegevens automatisch in een openbare database geplaatst. Hackers en spammers gebruiken deze vaak als basis voor het samenstellen van mailinglijsten en het stelen van domeinen. GoDaddy heeft twee privacyopties waarmee je je persoonlijke gegevens zorgvuldig kunt verbergen.

PrivacybeschermingPerfect voor personen Privacy- en bedrijfs††bescherming Effectief voor bedrijven
Functies
Bescherm je persoonlijke gegevens in de WhoIs-directory
Voorkomt domeingerelateerde spam
Schrikt domeinkapers af
Beschermt je tegen stalkers en pesters
Omvat een persoonlijk e-mailadres dat naar je kan worden doorgestuurd, of kan worden gefilterd of geblokkeerd
Voorkomt onbedoeld verlies van je domein als gevolg van een verlopen creditcard
Deadbolt-overdrachtbeveiliging
Met het zegel Gecertificeerd domein laat je aan bezoekers zien dat je de rechtmatige eigenaar van de site bent
€ 12,09 € 9,67/jaar per domein € 39,89 € 18,14/jaar per domein

†,†† Klik hier voor productdisclaimers en wettelijke voorschriften.

Jouw identiteit gaat niemand iets aan, behalve ons.®

Domains By Proxy, de privacypartner van GoDaddy, beschermt je tegen hackers, domeinkapers en dataminers door jouw naam, adres en andere gegevens in de openbare WhoIs-directory te vervangen door het bedrijfsadres en telefoonnummer van Domains By Proxy zelf. Jij behoudt complete controle over het domein, waaronder ook het recht om het te verkopen, te verlengen, te annuleren en over te dragen.

Haal klanten binnen, maar hou dieven op afstand.

Bij Privacy & Zakelijke bescherming krijg je een onlinevisitekaartje. Zo kun je zorgen dat legitieme klanten en zakelijke partners je kunnen vinden. Dit visitekaartje bevat de route naar je winkel, een omschrijving en snapshot van je website, je telefoonnummer en maximaal vier afbeeldingen en hyperlinks.

Hackers pas op.

Cybercriminelen hacken domeinnamen meestal voor oplichterij, om spam te versturen of om malware te verspreiden. Met zowel Privéregistratie als Privacy- en Bedrijfsbescherming worden de persoonlijke gegevens die hackers nodig hebben om controle over je domeinen te krijgen, veilig verborgen gehouden.

Een nieuwe domeinnaam registreren en beschermen

Wat staat er in de WhoIs-directory?

De WhoIs-directory is een doorzoekbare lijst met alle domeinnamen die in de hele wereld geregistreerd zijn, inclusief de namen, adressen en andere gegevens van de mensen die ze geregistreerd hebben.

De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) vereist dat geaccrediteerde registerhouders deze informatie in de WhoIs-lijst publiceren, zodra het domein is geregistreerd.


Kan iedereen mijn informatie zien?

Het korte antwoord hierop is Ja. De naam, het adres en het telefoonnummer die je opgeeft bij het registreren van je domein, zijn voor iedereen op elk moment toegankelijk. Dit kan goed nieuws zijn als je een domeinnaam hebt die je wilt verkopen. Het kan echter ook slecht nieuws zijn als je naam en contactgegevens worden verzameld door een spammer, hacker of andere cybercrimineel.


Hoe zit het met mijn bedrijf? Ik wil dat mensen me kunnen vinden.

Privacy- en bedrijfsbescherming omvat een virtueel visitekaartje dat ontworpen is om verkeer naar je website te genereren en het bereik van je activiteiten te vergroten zonder je privacy op te offeren.


Hoe werkt Privacybescherming?

Je persoonlijke gegevens worden dan niet in de WhoIs-database vermeld, maar vervangen door de eigen gegevens van onze partner, Domains By Proxy. Het domein is nog steeds van jou, maar alleen jij en Domains By Proxy weten dit.


Wat zijn de voordelen van privacybescherming?

Privacybescherming via Domains by Proxy biedt je volledige controle over je domeinnamen en beschermt je tegelijkertijd tegen identiteitsdiefstal, domeingerelateerde spam en domeinnaamkaping.

Domains By Proxy maakt zelfs een persoonlijk en uniek e-mailadres voor elke domeinnaam aan. Jij beslist of de e-mail naar je wordt doorgestuurd, wordt gefilterd of helemaal wordt geblokkeerd.


Wat is Privacy & Zakelijke bescherming?

Privacy & Zakelijke bescherming biedt een extra beschermingslaag boven op privacybescherming. Dit pakket omvat alle kenmerken van privacybescherming plus:

Bescherming van domeinnaameigendom — Voorkomt dat je je domeinnaam kwijtraakt als je vergeet het te verlengen of er geen geld van je creditcard kan worden afgeschreven. Je krijgt een jaar de tijd om je domein te redden. Dit kun je doen door de verlengingskosten voor je domeinnaam en privacypakket te betalen.

Deadbolt-overdrachtbeveiliging — Hiermee wordt je domeinnaam vergrendeld zodat onachtzame, onbedoelde of opzettelijke overdracht onmogelijk is. Deadbolt-beveiliging biedt een hoger beveiligingsniveau dan normale domeinnaamvergrendeling: wij vergrendelen in feite je domeinnaam in je account.

Eigendombeschermingsrapporten — Updates via e-mail en een jaarlijks rapport over je domeinnaamstatus helpen je om belangrijke domeinnaaminformatie bij te houden

Bedrijfsregistratie — Is een vermelding in de vorm van een visitekaartje en is direct beschikbaar voor iedereen die de WhoIs-database gebruikt om jouw domeinnaam op te zoeken.

OPMERKING: Controleer voordat je Privacy & Zakelijke bescherming koopt of de registrantcontactgegevens voor je domeinnaam een geldig e-mailadres bevatten. Je moet toegang hebben tot het e-mailadres van de registrant om ervoor te zorgen dat je toekomstige wijzigingen aan je domeinnaam of de service Privacy- en bedrijfsbescherming ontvangt. Ga voor meer informatie naar De contactgegevens van je domeinnaam bijwerken

Privacy- en bedrijfsbescherming is niet beschikbaar voor bepaalde domeinnamen, voornamelijk extensies met een landcode (ccTLD's).