ContactContact(480) 505-8877

Andere nummers

AanmeldenMijn account

Domeinreservering

Zorg nu dat je kans maakt jouw gewenste domein te bemachtigen ZODRA het beschikbaar wordt.

 
 
 • Pakketten & tarieven
 • FAQ's

Als jouw droomdomein beschikbaar wordt, ben jij er klaar voor.

Met GoDaddy Domeinreserveringen kies jij de naam en zorgen wij dat je kans maakt de naam te krijgen. Kies gewoon een .COM, .CO, .INFO, .ORG, .NET, .ME, .MOBI, .US, of .BIZ en wij doen de rest– zo eenvoudig is het! Kijk hieronder hoe de reserveringsprocedure werkt.

 
 
Domeinreservering
€ 30,23 /elk
 
 
 • Omvat registratiekosten en ICANN-kosten.
 • GRATIS dagelijkse controle houdt je domein in de gaten.
 • GRATIS één jaar lidmaatschap voor GoDaddy-veilingen, een € 4,60 waarde.
 • Geldig totdat je bent geslaagd. Als je het domein niet krijgt, wijs dan gewoon een andere naam toe.
 
 
 
1-19 tegoeden   - € 30,23/elk
 
20-49 tegoeden - € 24,18/elk  Bespaar 20%‡
 
50-99 tegoeden - € 22,67/elk  Bespaar 25%‡
 
100+ tegoeden  - € 21,16/elk  Bespaar 30%‡
 
 
Hoeveelheid selecteren
Soort reservering:

 
 
   
     
 

Snel en makkelijk

Als je eenmaal een reserveringstegoed hebt gekocht is het heel eenvoudig dit te gebruiken. Je logt in op je account, klikt op "Domeinreserveringen" in het gedeelte "Mijn producten" en gebruikt het voor de naam die je wilt hebben.

 
 

Automatisch bieden

Alle domeinreserveringen ondergaan een veilingprocedure. Als je de eerste bent die een reservering plaatst voor een specifiek domein, dan gebruiken we jouw betaling voor de reservering als het openingsbod – er worden geen extra kosten gemaakt.

 
 

Directe melding

Er kunnen meerdere mensen geïnteresseerd zijn in hetzelfde domein. Als je niet de eerste persoon bent die een reservering op een domein plaatst, krijg je bericht als het domein naar de veiling gaat.

 
 

Winnen of nog een keer proberen

Als je de enige bent die een reservering heeft voor dit domein krijg je het domein zonder verdere kosten, inclusief het eerste jaar registratiekosten. Als er in de veiling een hoger bod wordt gedaan dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld en kun je een hoger bod doen of je reserveringtegoed verplaatsen naar een ander domein – reserveringtegoeden verlopen niet.

 
 

Je privacy beschermen

Je domeinnaam afschermen tegen de vorige eigenaar van het domein en andere nieuwsgierige blikken. Door Privéregistratie toe te voegen aan je reservering worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer niet vermeld in de openbare WHOIS-database, zodat jouw persoonlijke informatie veilig blijft.

 
 

Wat is een domeinreservering?

Het plaatsen van een domeinreservering is eigenlijk een soort reservering voor een domeinnaam die op de naam van iemand anders is geregistreerd. Als de domeinnaam verloopt, krijg jij de kans deze te registreren voordat hij wordt vrijgegeven.

Ga voor meer informatie naar de ondersteuningspagina Domeinreserveringen en domeinnaambewaking.

Hoe reserveer ik een domeinnaam bij GoDaddy?

Als je niet weet hoe je een domeinnaam moet reserveren, dan ben je niet de enige. Het proces kan per registerhouder iets verschillen, maar de algemene procedure is over het hele internet hetzelfde. Als jij een domeinnaam reserveert, doen wij een betaling voor de domeinnaam zodra deze verloopt. Als jij de enige bent die de domeinnaam heeft gereserveerd, dan is de domeinnaam van jou, zonder extra kosten. Als de domeinnaam naar de veiling gaat, dan gebruiken we jouw reserveringsbetaling om het openingsbod te plaatsen. Je kunt doorgaan met bieden op de domeinnaam, of je reserveringstegoed eenvoudig verplaatsen naar een andere domeinnaam.

Raadpleeg voor meer informatie Instellen reserveringen.

Krijg ik een garantie op domeinreserveringen?

Hoewel we niet kunnen garanderen dat je je droomdomeinnaam krijgt, zullen we er wel alles aan doen om deze voor je te bemachtigen. Als de huidige registrant de domeinnaam niet verlengt, gebruiken we elk registratiekanaal dat we tot onze beschikking hebben om het voor jou te registreren. Met onze reserveringsprocedure krijgen alle klanten de kans de domeinnaam te bemachtigen die ze willen hebben.

Raadpleeg voor meer informatie Garandeert Domeinnaamreserveringen de registratie van mijn domein?

Hoe weet ik wanneer een domeinnaamreservering beschikbaar wordt?

Als je een domeinnaamreservering koopt, krijg je bericht zodra deze beschikbaar is. En als je een reservering plaatst op GoDaddy, krijg je gratis tools voor dagelijkse controle om de domeinnaam in de gaten te houden.

Raadpleeg voor meer informatie Wat is domeinnaambewaking?

Waarom moet ik mijn domeinreservering plaatsen bij GoDaddy?

Als je een domeinnaam reserveert bij GoDaddy, geven wij je meerdere kansen om je droomdomeinnaam te bemachtigen. Elke reservering is inclusief gratis Domeinnaambewaking, een jaar lidmaatschap van GoDaddy Veilingen, een jaar domeinnaamregistratie en begint met je eerste bod als de domeinnaam die je hebt gereserveerd naar de veiling gaat. Als je reservering geslaagd is, krijg je een gratis Webbouwer, een e-mailaccount en meer.

Raadpleeg voor meer informatie Wat zijn domeinreserveringen?

Ik heb een domeinnaamreservering gekocht. Wat gebeurt er nu?

De volgende stap bestaat uit het gebruiken van je lidmaatschap voor Domeinnaambewaking om de voortgang van je reservering bij te houden. Nadat je een domeinnaam gereserveerd hebt, controleren wij dagelijks de status en sturen je e-mailmeldingen zodra er iets verandert. Als de huidige registratie verloopt, proberen wij de domeinnaam te bemachtigen voordat de registerhouder deze vrijgeeft aan het publiek. Als het ons lukt en jij de enige met een reservering bent, dan wordt jij de domeinnaamregistrant. Als er meerdere mensen met een reservering zijn, kun je meedoen aan een veiling om de domeinnaam te bemachtigen.

Raadpleeg voor meer informatie De veilingen-watchlist GoDaddy gebruiken.

Waar kan ik mijn domeinreservering bekijken?

Je kunt inloggen op je GoDaddy-account om in Domeinbeheer je reservering te bekijken en controleren. Daar wordt alle belangrijke informatie die je nodig hebt weergegeven, zoals statusupdates en de vervaldatum van de domeinnaam.

Raadpleeg voor meer informatie Bekijken van Domeinreserveringen en domeinnaambewakingen.

Kan ik privacy toevoegen aan mijn domeinnaamreservering?

Ja. Je persoonlijke contactgegevens worden bij het registreren van een domeinnaam standaard openbaar gemaakt in de WhoIs-database. Maak je geen zorgen– het is heel eenvoudig om jezelf te beschermen door Domains By Proxy Privéregistratie toe te voegen aan je reservering.

Raadpleeg voor meer informatie Privacy toevoegen aan reservering domeinnamen.

Wanneer kan ik de gereserveerde domeinnaam in mijn account verwachten?

Als het ons lukt jouw droomdomein te bemachtigen, dan registreren we de domeinnaam op jouw naam en voegen deze binnen 45 dagen toe aan je account. De kosten voor een jaar lang domeinregistratie zijn inbegrepen in de kosten van je reservering.

Raadpleeg voor meer informatie Wat zijn domeinreserveringen?

Mijn reservering is niet gelukt. Wat moet ik doen?

Als je domeinnaamreservering niet is gelukt, raden wij je aan het nog eens te proberen met een andere domeinnaam. Je kunt je reservering snel en eenvoudig naar een andere domeinnaam verplaatsen.

Raadpleeg voor meer informatie Een reservering naar een andere domeinnaam verplaatsen.

Ondersteuning

Krijg ondersteuning en wissel ideeën uit. Doe mee met productgroep van je keuze op GoDaddy Support voor:
 • Rechtstreekse toegang tot informatie en nieuws dat jou interesseert
 • Communiceren met andere leden
 
 • Toegang tot nieuwe functies
 • Bèta-releases bekijken
 
 • Kortingscodes ontvangen
 • Meedoen aan enquêtes en nog veel meer
 
 
Ons deskundig verkoop- en ondersteuningsteam staat voor je klaar .
 • Technische ondersteuning en verkoop: 078 48 20 46