godaddy-about-leadership-monica-2018_100x

Monica Bailey
Chief People Officer

Terug

Als hoofd van de cultuur en de mensen bij GoDaddy, is Monica verantwoordelijk voor talent- en prestatiemanagement, total rewards, onderwijs en ontwikkeling, aannemen, inclusie en partnerschap met onze mensen en leiders wereldwijd. Sinds Monica in 2013 bij GoDaddy kwam, heeft ze verschillende initiatieven geïmplementeerd, inclusief een vernieuwd prestatiebeoordelingsproces in samenwerking met Stanford om onbewuste vooringenomenheid te verminderen, terwijl het geweldige prestaties en een duidelijke cultuur versterkt. Daarnaast heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij het nivelleren en de carrièrestructuur, loonpariteit en een feedbackfactor voor medewerkers om zowel de cultuur als het bedrijf van GoDaddy te verbeteren.

Vóór GoDaddy werkte Monica 17 jaar lang bij Microsoft, waar ze werkzaam was als vertrouwde bedrijfspartner en hielp ze bij het opzetten van HR Mergers and Acquisitions en leidde ze het interne assessment- en ontwikkelingsprogramma om toptalent te kweken voor toekomstige uitdagingen, waaronder president en CEO-opvolgers voor het bedrijf. Ze stond ook aan het hoofd van haar eigen HR coaching en consultatiebedrijf.

Monica heeft een Bachelors of Science-graad in psychologie en communicatie, met een focus op vrouwenstudies van de Washington State University.