photo-leadership-mike-mclaughlin

Mike McLaughlin
Chief Customer Officer

Terug

Als hoofd van het team Klantervaring, houdt Mike toezicht op de klantinteracties die onze producten koppelt aan een naadloze ervaring, inclusief de website, klantenservice en supportservices van GoDaddy. Vóór zijn huidige functie, leidde Mike de bedrijfstak Domeinen bij GoDaddy. Hij is een internetexecutive en ondernemer gericht op klanten, met meer dan 15 jaar managementervaring, inclusief expertise op het gebied van ecommerce, online marktplaatsen en abonnementservices.

Voordat Mike bij GoDaddy kwam, was hij Chief Operating Officer bij Glyde, een geavanceerde ecommerce marktplaats die ervoor zorgt dat consumenten eenvoudig en veilig producten, zoals videogames, mobiele telefoons en tablets, kunnen kopen en verkopen. Vóór Glyde was Mike algemeen manager van de passagiervoertuigenafdeling van Ebay Motors, waar hij strategische innovaties leidde en hij een cruciale rol speelde bij het schalen van het bedrijf.

Mike heeft een MBA-graad van Northwestern University Kellogg School of Management en een Bachelor of Arts-graad in Economie van de University of Virginia, waar hij Phi Beta Kappa was.

Mike brengt graag tijd door in de natuur. Hij zeilt, rent in de heuvels van de Bay Area, skiet in Tahoe en speelt met zijn gezin op het strand.