godaddy-about-us-leadership-david-100x

David Kirven
Senior Vice President, General Manager of Voice & Messaging Business

Terug

Als Senior Vice President en General Manager van GoDaddy‘s Voice and Messaging Business, richt David Kirven zich op het uitbreiden van GoDaddy‘s telefoonstrategie en het leveren van innovatieve en gedifferentieerde mobiele producten waar klanten van houden.

David heeft meer dan 20 jaar buitengewone tech/SaaS-ervaring in de branche. Vóór GoDaddy was hij VP Global Marketing voor de Mobility Apps Division van Citrix, waar hij mede leiding gaf aan de spin-off van de GetGo-divisie en de succesvolle fusie met LogMeIn. Voordat hij bij Citrix aan de slag ging, was David VP Marketing en Sales bij Intuit, waar hij meerdere leidinggevende functies bekleedde bij veel van de snelstgroeiende bedrijven van Intuit, waaronder TurboTax, waar hij leiding gaf aan merkstrategie en die tak verdubbelde tot $1,3 miljard aan inkomsten.

David behaalde zijn MBA en Bachelor of Science diploma's aan de University of San Diego. Hij woont in Carlsbad met zijn vrouw en drie kinderen. Als hij niet aan het werk is, spendeert David zijn tijd buiten door met zijn gezin en doet hij vrijwilligerswerk als trainer van het roeiteam van zijn zonen.