photo-leadership-blake-irving

Blake Irving
Chief Executive Officer

Terug

“We willen de globale economie verschuiven richting kleinere bedrijven door mensen te helpen snel een bedrijf te beginnen, en dit bedrijf te laten groeien en succesvol te maken.”

Als CEO en bestuursvoorzitter zet Blake zijn passie en visie — naast natuurlijk zijn technische kwaliteiten — in voor GoDaddy. Voordat hij in 2013 bij GoDaddy kwam, was Blake EVP en Chief Product Officer bij Yahoo!, waar hij het aantal maandelijkse gebruikers wist te verhogen tot bijna één miljard, hij 180 nieuwe Yahoo!-websites over de hele wereld lanceerde en producten uitrolde in 23 talen en naar 30 nieuwe markten.

Voordat hij bij Yahoo! in dienst kwam, werkte Blake 15 jaar lang bij Microsoft en maakte hij revolutionaire producten zoals NetMeeting en MSN Messenger en leverde hij zijn bijdrage aan het ongekende succes van Hotmail. Als Corporate Vice President van het Windows Live Platform hield Blake zich bezig met de online-ontwikkeling en online-activiteiten van het bedrijf, was hij verantwoordelijk voor een R&D-begroting van $1 miljard en had hij de leiding over de developmentteams in de VS, India, China en Europa.

Blake begon zijn carrière bij Xerox en Compaq een heeft gedoceerd aan de Pepperdine School of Business. Blake behaalde een M.B.A. aan Pepperdine University en een B.A. aan de staatsuniversiteit van San Diego. Blijf op de hoogte en volg Blake op www.BlakesBlog.com.