Kies je beste pakket:

E-mail Essentieel

Online Essentieel

Business Premium

Office Desktop voor maximaal 5 apparaten
Office Desktop voor maximaal 5 apparaten
Automatisch Office-upgrades
Automatisch Office-upgrades
Office Mobile: Apps voor iPhone, Android en Windows-telefoons
Office Mobile: Apps voor iPhone, Android en Windows-telefoons
1 TB aan beveiligde online-opslag
1 TB aan beveiligde online-opslag
Office Online: Webversies van Word, Excel, Teams en meer
Office Online: Webversies van Word, Excel, Teams en meer
Professionele e-mail dat gebruik maakt van je domeinnaam
Professionele e-mail dat gebruik maakt van je domeinnaam
50 GB opslag voor e-mail, contactpersonen en agenda's
50 GB opslag voor e-mail, contactpersonen en agenda's
Synchroniseer tussen alle apparaten
Synchroniseer tussen alle apparaten
Onbeperkt online vergaderen en videovergaderen in HD
Onbeperkt online vergaderen en videovergaderen in HD
Spamfiltering en gegevensbeveiliging van topniveau
Spamfiltering en gegevensbeveiliging van topniveau

Inbegrepen bij alle pakketten:

Gegarandeerde betrouwbaarheid: 99,9% uptime
Telefonische ondersteuning van het beste zorgteam op aarde
Gegevensbeveiliging en spamfiltering op topniveau
Feat Office 365 Latest Updates Mobile Global
Download de nieuwste, regelmatig bijgewerkte Office-apps
En elke keer dat Microsoft een nieuwe versie uitbrengt (nu Office 2019), ontvang je deze automatisch, zonder extra kosten. Van tevoren geen grote bedragen voor de basis. Achteraf geen grote bedragen voor de upgrades. Gewoon een standaard lage maandprijs zodat je altijd de meest recente versie hebt.
Je kantoor, altijd en waar dan ook.
Icn Office 365 Device To Work
Zet je mobiele apparaat aan het werk.
Office mobiele apps zijn speciaal ontwikkeld voor een consistente ervaring, op al je apparaten. Als je een iPhone-, iPad-, Android- of Windows-apparaat hebt, kunt je met Office mobiele apps net zo makkelijk als met desktopversies je bestanden bewerken, delen en opslaan.
Icn Office 365 Take Office Anywhere
Neem je kantoor overal mee naartoe. Echt, het kan.
Met Office 365 heb je alles bij de hand omdat het naadloos integreert met OneDrive, een beveiligde cloud-opslagdienst. Sla al je bestanden op en benader online versies van Word, Excel en PowerPoint. En het beste van alles: het werkt hetzelfde op een pc, Mac, tablet of smartphone.
Icn Office 365 Keep Files Safe
Houd bestanden veilig. In de cloud.
Harde schijf kapot. E-mailvirus. Koffie gemorst. Die dingen gebeuren nu eenmaal. Maar met 1 TB aan beveiligde online-opslag met OneDrive, zijn je bestanden altijd veilig en altijd toegankelijk.

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy-gids

Samantha S.
GoDaddy Guide

We helpen je graag. Echt waar.
Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt? ‌‌Neem gewoon even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag, zelfs als je geen klant van ons bent. We staan altijd voor je klaar. Bel ons wanneer je wilt. 078 48 20 46
E-mail die werkt. Voor jou.

Maak een geweldige eerste indruk.

Laat je klanten weten dat je serieus bent met officiële e-mailadressen die voor zich spreken voordat je zelf al iets hebt gezegd. Maak professionele adressen, zoals yourname@, sales@ of support@ die allemaal naar je primaire postvak in gaan.

Wees altijd op de hoogte.

Office 365 en GoDaddy zorgen dat al je apparaten gesynchroniseerd zijn; van je laptop tot je tablet en je smartphone - je bent dus altijd op de hoogte van alles, overal. En, met een gedeelde online agenda weet elk teamlid waar hij aan toe is.
Nieuwe apps om je bedrijf te laten groeien.
none

Microsoft Bookings

Laat klanten eenvoudig afspraken maken via een aanpasbare webpagina.

none

Microsoft Teams

Een tool die chatten op het werk, vergaderingen, aantekeningen en bijlagen combineert.

none

MileIQ

Volg je afgelegde kilometers via je telefoon, coördineer zakelijke ritten en registreer belastingaftrek.

Veelgestelde vragen

Werken de Excel, PowerPoint en Word-programma's die al op mijn computer staan geïnstalleerd ook met mijn cloud-opslag en met Office Online?

OneDrive voor Business Premium cloudopslag en Office Online werken het best met de nieuwste versie van Microsoft Office, Office 2013, Office 2010 en Office 2011 en Office 2016 voor Mac.
Met deze versies van Office kun je bestanden selecteren die zijn opgeslagen op de cloud en ze bijwerken met jouw desktopversie in plaats van met Office Online. Open eenvoudigweg het bestand dat je wilt bewerken, klik op 'Bewerken in Word/Excel/PowerPoint' en als je binnen deze toepassingen op 'Opslaan' klikt, wordt je document automatisch gesynchroniseerd in de cloudopslag.

Wat is de cloud?

In de cloud met bestanden werken en deze daar opslaan betekent dat je bestanden veilig op internet worden bewaard, en niet op je harde schijf. Je hebt dus overal en altijd toegang tot deze documenten, vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding.

Je hoeft geen extra software te kopen en je bent niet afhankelijk van je computer om te kunnen werken. En omdat je documenten op beveiligde servers zijn opgeslagen kun je gerust zijn dat, je documenten en programma's veilig zijn en toegankelijk vanaf elke webbrowser, zelfs als je harde schijf het begeeft of je je koffie over je computer gooit.

Ik maak onderdeel uit van een grotere organisatie - kan ik Microsoft Office 365 van GoDaddy gebruiken?

Onze pakketten zijn ontworpen voor ondernemingen die minder dan 300 accounts nodig hebben. Je kunt tot 300 accounts aanschaffen voor elk pakket (tot 900 accounts). Heb je vragen? Bel ons dan op 078 48 20 46. Ons bekroonde team staat altijd klaar om je te helpen.

Wat is Office Online?

Office Online bevat gebruiksvriendelijke versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die je in een webbrowser kunt gebruiken. Je kunt Office Online via je cloudopslag openen om nieuwe bestanden te maken, bestaande bestanden te bewerken, en bestanden online met klanten of collega's te delen en er samen in te werken.

Wat is online documentsamenwerking?

Met onze Online Essentieel en Business Premium-pakketten kunnen documenten die zijn gemaakt en bewaard in je OneDrive for Business-cloudopslag, samen met anderen binnen of buiten je bedrijf worden bewerkt. Iedereen met een link naar een document, kan tegelijk met jou documenten bewerken. Je kunt zelfs onmiddellijk de wijzigingen van anderen zien. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie, zonder documenten via e-mail heen en weer te hoeven sturen.