Doe meer dan alleen e-mail met Microsoft Office 365

Wil je efficiënter zijn? Profiteer dan van desktopsoftware met Microsoft Office. Maak Word-documenten, breng alles op orde met Excel-sheets, creëer krachtige PowerPoints en profiteer van Outlook. En alles loopt soepel met je e-mail, agenda en contactpersonen perfect gesynchroniseerd.

Zo werkt het:

  1. Je GoDaddy-accountmanager helpt je bij het kiezen van het juiste Office 365-pakket voor je bedrijf.
  2. We werken met je samen om elk nieuw werknemersaccount aan te maken.

  3. Je werknemers ontvangen een e-mail met info die we nodig hebben voor toegang tot de server waarop ze zitten, zodat we de informatie kunnen migreren vanaf die server.

  4. Daarna sturen we je werknemers een link naar een eenvoudige tool om ervoor te zorgen dat hun e-mailinstellingen soepel worden overgezet.

  5. Achter de schermen migreren we alle e-mailberichten van je werknemers naar hun nieuw accounts.

  6. We nemen contact met je op wanneer het proces is afgerond en je team klaar is Office 365 te gebruiken.

Het gehele proces wordt uitgevoerd wanneer het het best voor jou uitkomt en er is dus geen downtime voor je onderneming. Het is handig om je huidige IMAP-platform te bekijken om te zien of Office 365 de slimme keuze voor je is. Als je bezorgd bent over de functionaliteit en efficiëntie van cruciaal belang is, dan wil je waarschijnlijk upgraden naar een meer dynamisch platform met Office 365. Maak je geen zorgen, wij helpen je bij elke stap.

De meeste migraties duren slechts een paar minuten om te installeren.

Laat je bedrijf groeien. Verspil geen tijd en loop het risico niet om de lifeline van je bedrijf te verliezen. We helpen je op weg met een gespecialiseerde GoDaddy Accountmanager zodat je de prijzen en planning kunt zien.

ep_green_box_icon

Bel ons om van start te gaan.

Wil je meer weten over hoe Office 365 en GoDaddy aan de beveiligingsvereisten van je bedrijf kunnen voldoen?

078 48 20 46