Bel nu met een van onze experts: 078 48 20 46

Microsoft® Office 365 van GoDaddy

De Office die je kent - alleen beter.

 • Nieuwe Office 2016, inclusief Excel, Word en meer
 • Bekroonde support
 • Exclusieve besparingen voor GoDaddy-klanten

Microsoft® Office 365 van GoDaddy

De Office die je kent - alleen beter.

 • Nieuwe Office 2016, inclusief Excel, Word en meer
 • Bekroonde support
 • Exclusieve besparingen voor GoDaddy-klanten

Microsoft® Office 365 van GoDaddy

De Office die je kent - alleen beter.

 • Nieuwe Office 2016, inclusief Excel, Word en meer
 • Bekroonde support
 • Exclusieve besparingen voor GoDaddy-klanten

Alle pakketten zijn inclusief

Online versies van Office - Excel, Word en meer
Online opslag voor je documenten en bestanden
Support van experts
Gedeelde online-agenda's
99,9% gegarandeerde uptime en betrouwbaarheid
Gegevensbeveiliging en spamfiltering op topniveau
Office 2016 is er nu!

Office 365 met de nieuwe 2016 desktop-apps, is ontwikkeld om je leven gemakkelijker te maken. Alle functies die je kent en wilt, precies waar je ze wilt, met nieuwe functies waarmee je je beste werk op elk apparaat kunt doen.

 • Verbeterde prestatie voor Office-programma‘s die je het meest gebruikt: Excel, Word, Outlook en PowerPoint

 • Naadloze integratie met OneDrive, zodat je je bestanden op elk apparaat makkelijk kunt opslaan en benaderen

 • Opnieuw gebouwd voor cross-platformgebruikers die schakelen tussen Windows en Mac

 • Met realtime co-authoring in Word voor pc kunnen meerdere gebruikers hetzelfde document tegelijk bewerken

 • OneNote desktop-programma voor Mac-gebruikers

En Office 365 van GoDaddy is een geweldige deal, want je kunt per gebruiker de nieuwe Office 2016 op maximaal vijf pc's of Macs installeren. Alleen voor Zakelijk en Zakelijk Premium.

Niet technisch aangelegd? Geen probleem.
Met Office 365 van GoDaddy, begin je snel en pijnloos. Ons snelle en gemakkelijke installatieproces doet alles voor je. Je bent dus binnen een paar minuten al online. En mocht je toch een keer hulp nodig hebben, dan staan de experts van onze klantenservice altijd voor je klaar.
De nieuwste versie - nu en altijd.
In plaats van software kopen die volgend jaar al is verouderd (of zelfs volgende maand al), werkt Office 365 een beetje als een tijdschriftabonnement. Elke keer wanneer er een nieuwe versie van Office uitkomt, wordt deze direct en automatisch bij jou afgeleverd, zonder extra kosten. Geen grote bedragen vooraf. Geen grote upgradebedragen achteraf. Gewoon een lage maandprijs zodat je altijd de nieuwste versie hebt.
Business Premium

Vanaf
€ 12,09 per gebruiker/maand
Aanbieding - Bespaar 33%
Verlengen voor € 18,14 per gebruiker/maand4

Meer dan alleen office

Krijg onbeperkte professionele e-mailadressen, allemaal gebaseerd op jouw domeinnaam en allemaal bezorgd naar één enkele inbox. Alleen voor Online Essentieel en Business Premium-pakketten.
Kijk elkaar in de ogen, waar je ook bent, met videovergadering, schermdeling en meer via Skype voor Business (pc) of Lync (Mac). Alleen voor Online Essentieel en Business Premium-pakketten.
Bewaar meer van wat echt belangrijk is met 50 GB opslag voor je e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda's. Alleen voor Online Essentieel en Business Premium-pakketten.
Je kunt erop vertrouwen dat je e-mail, contactpersonen en agenda altijd toegankelijk zijn dankzij de gegarandeerde uptime van 99,9%.

Pakketten vergelijken

Online Essentieel

Business

Business Premium

Office Desktop voor tot vijf apparaten
Automatisch Office-upgrades
Office Mobile: Apps voor iPhone-, Android en Windows-telefoons.
1 TB aan beveiligde online-opslag
Office Online: Webversies van Word, Excel en meer
Professionele e-mail dat gebruik maakt van je domeinnaam
50 GB opslag voor e-mail, contactpersonen en agenda's
Synchroniseer tussen alle apparaten
Onbeperkt online vergaderen en videovergaderen in HD
Spamfiltering en gegevensbeveiliging van topniveau

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik Office 365 van GoDaddy kopen als ik al een versie van Office op mijn desktop heb?

  Als je ons Business of Business Premium-pakket koopt, krijg je Office 2016 met de nieuwste versies van de vertrouwde desktoptoepassingen - Excel, Word, Outlook, PowerPoint, OneNote en Publisher. En wanneer Office wordt bijgewerkt, ontvang je automatisch en gratis de nieuwste upgrade zodat je altijd de laatste versie van Office hebt.

  Met onze Office 365-pakketten kun je met OneDrive for Business en Office Online eenvoudig en veilig documenten delen en eraan samenwerken. Met Online Essentieel en Business Premium kun je ook een domeingebaseerd e-mailadres aanmaken en agenda's en contactpersonen delen met mensen binnen en buiten je organisatie. En in tegenstelling tot je huidige Office krijg je bij Office 365 van ook de mogelijkheid om real-time onlinevergaderingen te houden en schermen te delen met behulp van Skype for Business (pc) en Lync (Mac).

 • Welke desktoptoepassingen zijn inbegrepen bij Business en Business Premium-pakketten?

  Dit hangt af van welk pakket je kiest en of je een pc of Mac hebt. Pc-gebruikers kunnen Microsoft Office 2016 versies downloaden van Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher en de desktopversie van Skype for Business (voorheen Lync). Mac-gebruikers kunnen Microsoft Office 2016 versies downloaden van Word, PowerPoint, Excel, Outlook Lync als onderdeel van de Zakelijke en Zakelijk Premium pakketten. 1
 • Werkt de nieuwste versie van Microsoft Office op mijn computer?

  Om de vijf desktopdownloads te gebruiken die bij het Business of Business Premium pakket zit, moet je een van de volgende besturingssystemen hebben:

  PC: Windows 10, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2

  Mac: Mac OS X 10.10

  Als je een ander besturingssysteem hebt, kun je nog steeds Office Online gebruiken, browsergebaseerde versies van je favoriete Microsofttools, zoals Excel, Word of PowerPoint die zijn inbegrepen bij de Online Essentieel of Business Premium-pakketten.

 • Ik heb een Mac. Kan ik Office 365 van GoDaddy wel gebruiken? Hoe zit het met Business en Business Premium-pakketten?

  Ja. Office Online is compatibel met Mac. En als je voor het Zakelijk of Business Premium-pakket kiest, kun je Office 2016 voor Mac downloaden, dat volledig compatibel is met Mac OS X 10 (zie vorige sectie).
 • Wat is Office voor iPad?

  Office voor iPad bevat uitgebreide versies van de populairste Office-apps met touchfunctionaliteit: Word, Excel and PowerPoint.

  Office voor iPad is verkrijgbaar met het Business en Business Premium-pakket en bestaat uit een licentie die geldig is op tot wel 5 iPads of Windows-tablets, en op 5 pc's of Macs per gebruiker.

 • Wat is Office Online?

  Office Online bevat versies van Word®, Excel®, PowerPoint® en OneNote® die je in een webbrowser kunt gebruiken. Je kunt Office Online vanuit je cloudopslag openen om nieuwe bestanden te maken, bestaande bestanden te bewerken, en online met klanten of collega's bestanden te delen en samen te werken.
 • Wat is onlinedocumentsamenwerking?

  Met onze Online Essentieel en Business Premium-pakketten kunnen documenten die zijn gemaakt en bewaard in je OneDrive for Business-cloudopslag, samen met anderen binnen of buiten je bedrijf worden bewerkt. Iedereen met een link naar een document, kan tegelijk met jou documenten bewerken. Je kunt zelfs onmiddellijk de wijzigingen van anderen zien. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie, zonder documenten via e-mail heen en weer te hoeven sturen.
 • Kan ik met de Business of Business Premium-pakketten de vijf installaties voor Office downloaden op de computer van een van mijn werknemers?

  De desktop Office-licenties die worden geleverd met de Business of Business Premium-pakketten, zijn gekoppeld aan een gebruikersaccount, inclusief de inlog- en wachtwoordgegevens van die persoon. Het downloaden van een kopie op de computer van een werknemer, biedt die werknemer toegang tot jouw documenten.

  Wij raden je ten sterkste aan dat wanneer iemand in je onderneming de nieuwste desktopversie van Office nodig heeft, dat die werknemer een eigen account heeft voor Zakelijk of Business Premium.

 • Werken de Excel, PowerPoint en Word-programma's die ik al op mijn computer heb geïnstalleerd ook met mijn cloud-opslag en met Office Online?

  OneDrive voor Zakelijke cloudopslag en Office Online werken het best met de nieuwste versie van Microsoft Office, Office 2013, Office 2010 en Office 2011 en Office 2016 voor Mac.

  Met deze versies van Office kun je bestanden selecteren die zijn opgeslagen op de cloud en ze bijwerken met je desktoptoepassingen in plaats van met Office Online. Open eenvoudigweg het bestand dat je wilt bewerken, klik op 'Bewerken in Word/Excel/PowerPoint' en als je binnen deze toepassingen op 'Opslaan' klikt, wordt je document gesynchroniseerd met je opslag.

 • Wat als ik al een E-mail werkruimteaccount van GoDaddy heb?

  Als je je e-mail van Workspace naar Office 365 wilt overzetten, neem dan contact met ons op via 078 48 20 46 en wij helpen je de juiste beslissing te maken over je bestaande e-mailpakket.
 • Ik maak onderdeel uit van een grotere organisatie - kan ik Microsoft Office 365 van GoDaddy gebruiken?

  Onze pakketten zijn ontworpen voor ondernemingen die minder dan 300 accounts nodig hebben. Je kunt tot 300 account aanschaffen voor elk pakket (tot 900 accounts). Heb je vragen? Bel ons gewoon op 078 48 20 46. Ons bekroonde team staat altijd klaar om je te helpen.
 • Wat is Skype for Business/Lync?

  Met Skype for Business (pc) en Lync (Mac), dat in de pakketten Online en Business Premium zit, kun je communiceren met je collega's, klanten en partners door middel van onlineconference-calls of HD videoconferenties. In een paar klikken kun je je scherm delen of maximaal 250 mensen van binnen of buiten je bedrijf uitnodigen om deel te nemen aan een onlinegesprek.
 • Wat is de cloud?

  In de cloud met bestanden werken en deze daar opslaan betekent dat je bestanden veilig op internet worden bewaard, en niet op je harde schijf. Je hebt dus overal en altijd toegang tot deze documenten, vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding.

  Je hoeft geen extra software te kopen en je bent niet afhankelijk van je computer om te kunnen werken. En omdat je documenten op beveiligde servers zijn opgeslagen kun je gerust zijn dat, je documenten en programma's veilig zijn en toegankelijk vanaf elke webbrowser, zelfs als je harde schijf het begeeft of je je koffie over je computer gooit.

 • Wat zijn de voordelen van een op domeinen gebaseerd e-mailadres?

  Een e-mailadres met domeinnaam, zoals info@jouwbedrijfsnaam.com, geeft een professionele indruk bij je klanten en promoot je website en bedrijf. Klanten kiezen veel sneller voor een bedrijf dat een professioneel e-mailadres heeft*. Telkens wanneer je een e-mail stuurt vanaf een adres met je domeinnaam, zien je klanten je domeinnaam en zullen ze sneller je website bezoeken.

  En met elk pakket kun je gratis 'alias'-adressen maken - zoals bijvoorbeeld een adres waarbij je je voornaam gebruikt (jaap@jouwbedrijfsnaam.com) en andere adressen voor verschillende afdelingen (sales@jouwbedrijfsnaam.com) -- die allemaal binnenkomen in één enkele inbox en jouw bedrijf een professionelere uitstraling geven.