Producten
Ontdekken
Contact

Bel ons

24/7 support in het Engels
078 48 20 46

Globale contactenlijst
Telefoonnummers en openingstijden

Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Hulp nodig?

Help

Meldingen

 • Je hebt geen meldingen.
  Als die er zijn, zie je ze hier.

Aanmelden
Nu afrekenen

GoDaddy-veilingen

De slimme keuze voor het kopen en verkopen van domeinnamen.


Word vandaag nog lid
4,23 €/jr

Wat zijn domeinveilingen?

Domeinen zijn meer dan een webadres. Ze hebben waarde die veel verder gaat dan hun oorspronkelijke registratieprijs. Afhankelijk van hoe herkenbaar het is of hoe hoog het bij Google wordt vermeld, kan een domein dat in eerste instantie heel goedkoop was, voor de juiste kopen heel wat waard zijn. Daarom bestaan deze domeinveilingen: om domeineigenaren de kans te bieden hun naam met winst te verkopen, en om kopers de kans te geven een naam aan te schaffen waarmee ze hun website naar het volgende niveau kunnen tillen.

Koop en verkoop onderweg.
Download GoDaddy Domeininvesteerder vandaag.

Waarom kiezen voor GoDaddy Veilingen?

Er zijn een hoop redenen om je bij onze veilingsite aan te melden, vanwege onze enorme selectie, tot onze status als de grootste registerhouder ter wereld*, maar dit zijn wel de beste redenen:

Koop op jouw manier.

Niet alle kopers en verkopers zijn hetzelfde, en daarom hebben we voor iedereen verschillende opties bedacht.

none

Nu kopen.

Wil je niet wachten op het aflopen van een veiling? Met onze optie Nu kopen kunnen kopers en verkopers de deal onmiddellijk sluiten.

Breng een bod uit.

Wil je het domein maar niet tegen die prijs? Wij bieden je de optie om je beste bod naar de verkoper te sturen (en voor de verkoper om een tegenbod te doen).

none

Verlopen veilingen.

Domeinen die gewoon verlopen worden automatisch in de veiling gedaan. Doe een bod en als je wint, is het domein van jou.**

7-daagse openbare veiling.

Dit is een standaard online veiling. Verkopers stellen een minimumprijs vast, bieders bieden, en wanneer de tijd afloopt, wint de hoogste bieder.**

FAQ

 • Wat is een domeinveiling?

  De domeinveilingruimte van GoDaddy dient als een soort marktplaats voor kopers en verkopers waar ze de waren kunnen bekijken en deals kunnen sluiten. Wanneer een domein verloopt, gaat het doorgaans rechtstreeks terug naar het register. Maar als het een waardevol domein is, proberen registerhouders het via een veiling te verkopen, en kopers proberen daar dan een mooie financiële deal uit te halen. Deelname aan een domeinveiling heeft zo zijn eigen regels, dus bekijk onze pagina met veelgestelde vragen over Veilingen voor meer informatie over het proces.
 • Waarom zou ik GoDaddy moeten inschakelen voor het kopen en verkopen van mijn domeinen?

  GoDaddy biedt een reeks voordelen wanneer je ervoor kiest om je domein via ons de kopen of te verkopen. We hebben een uniek veilingaanbieder verificatieproces dat de koper én verkoper beschermt tegen frauduleuze activiteiten. We leveren ook een handige mobiele app voor de investeerder, iOS of Android, waarmee je veilingen in real time kunt volgen en hun verleden kunt bekijken (inclusief het aantal bieders en hoeveel zij hebben geboden), allemaal vanaf je smartphone.
 • Heb ik een lidmaatschap nodig om deel te nemen in de domeinveilingen van GoDaddy?

  Ja, je schaft een GoDaddy Veilingen-lidmaatschap aan voor 4,23 € per jaar, en dan kun je aan een veiling deelnemen. En je hoeft je met ons geverifieerd biedersproces geen zorgen te maken. Het is een trefzekere methode die je beschermt tegen frauduleuze activiteiten tijdens een veiling.
 • Wat zijn de veilingvermeldingsopties van GoDaddy?

  Als je wilt deelnemen aan een veiling voor een domeinnaam, heb je verschillende opties voor het vermelden van je domein. Wanneer je je lidmaatschap hebt aangeschaft, kun je kiezen voor een eenvoudige en gratis vermelding. Je kunt ook geavanceerde functies eraan toevoegen om de zichtbaarheid van je domein te vergroten. Bekijk onze handige gids met tips van experts over hoe je je domein te koop aanbiedt voor meer informatie.
 • Wat zijn Premium-vermeldingen?

  Wanneer je domeinen toevoegt aan onze Premium-vermeldingen op onze website voordat je ze verkoopt, zorgen wij dat ze nog beter zichtbaar zijn voor de veilinggemeenschap. We bieden je een taxatie aan voor je domein zodat je een geschatte verkoopprijs hebt. Je kunt die prijs wanneer je maar wilt aanpassen. We bieden je ook een duidelijk overzicht van onze commissietarieven voor alle premium-vermeldingen, zodat je een goed beeld hebt van het hele proces.
 • Hoe sluit ik mij bij de veilinggemeenschap aan, en welke lidmaatschapsvoordelen krijg ik?

  Om je aan te kunnen melden, moet je een jaarlijks GoDaddy Veilingen-lidmaatschap voor 4,23 € per jaar aanschaffen. Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen-tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen.
*,** Vrijwaringen
Logo's en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.